|
![]() |
|
Witajcie. Nie zauważyliście, ze w mediach temat zapalenia prostaty w ostatnim czasie jest totalnie pomijany? Nie porusza się go, a przecież tak wiele osób choruje
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
w moim otoczeniu, a na co dzień rozmawiam wieloma ludźmi również 65+ i w tym przedziale wiekowym problem dotyczy nawet 80% mężczyzn natomiast do 40 problem praktycznie nie istnieje lub też nikt nie zwraca uwagi.
nie jestem w stanie powiedzieć jak było 10 lat temu, ale mam wrażenie, że ostatnio się nasilił i to bardzo mocno. No ale najważniejsza jest wojna na ukrainie i walka z kłamstwami tuSSka, dlatego trzeba było przyciąć budżet na SZ o 13mld zł... |
|
|
![]() |
|
Czytałem artykuły medyczne, że codzienne uprawianie seksu lub walenie konia znacznie zmniejsza ryzyko raka prostaty i chorób z nią związanych. Wiąże się to z faktem, że w czasie wytrysku wraz z nasieniem wypływają toksyny, które zalegając w tym gruczole narażają go na ryzyko w/w chorób. Nie jest to żart. Zatem, panowie do robótek ręcznych lub do seksu.
|
|
Dołączył: 22 Lut 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Czytałem artykuły medyczne, że codzienne uprawianie seksu lub walenie konia znacznie zmniejsza ryzyko raka prostaty i chorób z nią związanych. Wiąże się to z faktem, że w czasie wytrysku wraz z nasieniem wypływają toksyny, które zalegając w tym gruczole narażają go na ryzyko w/w chorób. Nie jest to żart. Zatem, panowie do robótek ręcznych lub do seksu. A w jakich piśmidłach czytałeś te artykuły? Widać że czytaliśmy artykuły różnych profesorów. |
|
|
![]() |
|
Nie pamiętam tytułów i portali. Ale pamiętam, że wielokrotnie w różnym czasie, na różnych portalach takie były wnioski. Oczyszczanie prostaty z toksyn poprzez częste opróżnianie jej zawartości. Zaleganie płynu w kanalikach gruczołu działa toksycznie.
A tutaj pierwszy z brzegu artykuł https://www.medon(...)736.html |
|
|
![]() |
|
CYTAT Czytałem artykuły medyczne, że codzienne uprawianie seksu znacznie zmniejsza ryzyko raka prostaty To jest bliskie prawdy... ![]() Uprzedzam komentarz portalowego debila-Hemoroidów też nie mam, pomimo że nikt mi przepycha"kakaowego oczka". ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Dzień Dobry Państwu. |
|
Dołączył: 11 Lis 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Też czytałem o tym, że duża aktywność do 20 razy w miesiącu, seks lub ręcznie wystarczy żeby zminimalizować prawdopodobieństwo wystąpienia raka.
|
|
|
![]() |
|
Z tego wynika że każdy ksiądz powinien mieć problem z prostata ????
|
|
|
![]() |
|
Ksiądz też człowiek i też musi wykonywać czynności fizjologiczne. Kto myśli inaczej, jest na poziomie tych, którzy wierzą we wróżkę zębuszkę.
|
|
|
![]() |
|
Warto zauważyć, że w przypadku wystąpienia infekcji, prostata wypełnia się ropną galaretą która ma postać pół płynną a pół stałą. |
|
|
![]() |
|
![]() CYTAT Warto zauważyć, że w przypadku wystąpienia infekcji, prostata wypełnia się ropną galaretą która ma postać pół płynną a pół stałą. Czyli posiadacze penisów o L>=16cm (dlaczego akurat 16?) nie chorują na zapalenie i raka prostaty? Jednak niezły z Ciebie oryginał ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
@ Sanowy |
|
|
![]() |
|
Wiem z własnego doświadczenia ,że medycyna nie ma leku który by zapobiegał rozrostowi prostaty. Miałem problem wstawałem w nocy kilkakrotnie nie wiadomo po co.Kiedy udałem sie do urologa otrzymałem tabletki z informacją ,że mam zażywac do końca zycia /raczej krókiego/. Otóż ten lek jak inne o tym samym działaniu mają zmiękczać tkankę łączną , a przeciez człowiek prawie cały zbudowany jest z tej tkanki. Ostatecznie doświadczyłem tego ,że zażywając te tabletki poprawy nie było i pojawiły się symptomy że jest zagrożenie rakowe. Zdeterminowany zastosowałem leczenie naturalne minęło 15 miesięcy w nocy nie wstaję niepotrzebnie ,rozrost się zatrzymał a wskaznik procentowy jest dobry.Dodam że szczegółowe badania miałem wykonane w Rzeszowie prywatnie /w Stalowej Woli jest jeden urolog .
Może było mi łatwiej w stosowaniu medycynu naturalnej ,ponieważ od dawna się interesowałem i mam udokumentowną wiedzę. |
|