|
|
|
Witam wiecie które kebaby beda otwarte w świeta Nie kazdy ma wolne
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Naprawdę codziennie się żywisz kebabami, że w święta tez musisz? ja do pracy biorę kanapki, nie zamawiamy codziennie w pracy jedzenia na mieście...
Poza tym jak codziennie jesz kebaby, to podczas realizacji zamówienia wystarczy spytać. |
|
|
|
|
A co z sylwestrem? Nie każdy ma wolne.
|
|
|
|
|
A nowy rok , które otwarte ??
|
|
|
|
|
Wychodzi na to że ciebie w każde święta wykorzystują.
|
|
|
|
|
a w 24 grudnia ale 2037roku?? po co podbijać reklamę muslimowi??
|
|
|
|
|
Zmień pracę, najlepiej zatrudnij się w kebabie. Jeden problem będziesz miał z głowy.
|
|
|
|
|
Wtedy to już nie będzie takie same
|
|
|
|
|
CYTAT Witam wiecie które kebaby beda otwarte w świeta Nie kazdy ma wolne Jak sie otwiera kebaba? Szlifierka?Ruski klucz czyli młotek plus przecinak? Drzwi i kłódki-żaden problem. A może granatnikiem komendanta policji? Na poważniej. Wiesz ile zajmuje zrobienie tego typu żarcia? Niewiele dłużej niż czytanie tego CAŁEGO tematu na SM. Kotlet,buła plus dodatki,mikrofala i... ta dam.ta dam,kebaba mam! Nie dziękuj.Ja nie Geslerka. U niej w W-wie taki szajs kosztuje podobno(w wersji dla ubogich)ponad 60 zyli. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Taki temat na forum stalowemiasto to już taki przedświąteczny klasyk, oznacza zbliżające się święta , więc dobrze że został napisany.
To tak jak Kevin w Tv. |
|
|
|
|
PILNE !!!
Ktory jutro otwarty ??? |
|
|
|
|
A unimet jutro otwarty ?
|
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Wszystkie są zamknięte. Dopiero 27 otwierają z wielką pompą
|
|
|
|
|
a ja jutro rozpoczynam remont... zaczynam od kucia... także, wszystkiego najlepszego w słuchaniu udarów!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
niedokończone to zdanie herbatko. Do szkoły było pod górkę?
|
|
|
|
|
Hajati otwarte 24 25 26 wlasnie zamowilem bedzie na przerwe w pracy
|
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Już wiadomo od kogo jesteś.
|
|
|
|
|
CYTAT Naprawdę codziennie się żywisz kebabami, że w święta tez musisz? ja do pracy biorę kanapki, nie zamawiamy codziennie w pracy jedzenia na mieście... TO CHYBA WYNAJĘTY PRZEZ ARABA SŁUP REKLAMUJĄCY KEBABY TEN CAŁY SKORPIOON
Poza tym jak codziennie jesz kebaby, to podczas realizacji zamówienia wystarczy spytać. Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
CYTAT MADRAS PRAKTYKOWAŁ U BIEDRONIA GŁOŚNO KRZYCZY LUDZI MASA ***** tuska i madrasa
Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
CYTAT Już wiadomo od kogo jesteś. Nieważne która kebabcia otwarta. Mam brechę i szlifierkę,czyli "wejściówka" nawet do skarbca NBP. Jestem Kwinto. Gram Vabank -------- Zapytam głupio-Czy nie można ot tak,raz w roku,w domciu tradycyjnie nażreć się? Tak zwane "korpo",zryło wam "berety i czapki",tak bardzo,że nie wiecie jak żyć normalnie?. Istnieje taka instytucja jak WŁASNY DOM LUB MIESZKANIE ! Nażreć się i nayeb@ć we własnej chacie? Wesołych Swiąt i takie tam. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT a ja jutro rozpoczynam remont... zaczynam od kucia... także, wszystkiego najlepszego w słuchaniu udarów! Kwintesencja tego, co lubię!!! Młot udarowy,wiertarka,szlifierka ... START godz.06.01.THE END 21.59. Napierdalać co 15 minut,przez ...jedną minutę. Nie pośpią. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|