Dołączył: 5 Lip 2017r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Kabi naprawdę chcialbys patrzeć jak jebię twoją matkę? NAJPIERW ZMIEŃ SWOJE GACIE MADRAS BO Z EMOCJI POPUŚCIŁEŚ W NIE ŚWIEŻYM GNOJEM
![]() Kocham Jedrule i jego kulture |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Kocham Jedrule i jego kulture |
|
Dołączył: 22 Lut 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Kabi naprawdę chcialbys patrzeć jak jebię twoją matkę? ![]() moja matka już nie żyje a ja mam nadzieję że będzie ciebie ten komentarz drogo kosztować. Na przyszłość dziesięć razy się zastanowisz co piszesz. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Mark za głupi jesteś żeby z tobą o tym pisać. blu obejrz sobie i wez do serca https://www.youtu(...)MG3Sc0no |
|
|
![]() |
|
Czy marszałek @OGeblewicz
zajął już stanowisko w sprawie swojego pełnomocnika ds. uzależnień odurzającego dzieci narkotykami i wykorzystującymi je seksualnie czy też będzie milczeć jak @Platforma_org „Tylko nie mów nikomu” PS. Na pewno nie zlekceważyli sygnałów od rodziców i skarg ofiar. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT [cytat]Kabi naprawdę chcialbys patrzeć jak jebię twoją matkę? ![]() moja matka już nie żyje a ja mam nadzieję że będzie ciebie ten komentarz drogo kosztować. Na przyszłość dziesięć razy się zastanowisz co piszesz. @kabi Tak trzymaj! ![]() Dasz palec,a potem wezmą rękę,nogę i to chamy zjedzą. ![]() Rodzina-to Sacrum! ![]() Świętość sama w sobie,ale tylko dla NAS,bo jełopy "mjętkim robione",nigdy tego będą mogli zrozumieć. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|