|
|
|
CYTAT Kabi naprawdę chcialbys patrzeć jak jebię twoją matkę? NAJPIERW ZMIEŃ SWOJE GACIE MADRAS BO Z EMOCJI POPUŚCIŁEŚ W NIE ŚWIEŻYM GNOJEM
Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
CYTAT Kabi naprawdę chcialbys patrzeć jak jebię twoją matkę? moja matka już nie żyje a ja mam nadzieję że będzie ciebie ten komentarz drogo kosztować. Na przyszłość dziesięć razy się zastanowisz co piszesz. |
|
|
|
|
CYTAT Mark za głupi jesteś żeby z tobą o tym pisać. blu obejrz sobie i wez do serca https://www.youtu(...)MG3Sc0no |
|
|
|
|
Czy marszałek @OGeblewicz
zajął już stanowisko w sprawie swojego pełnomocnika ds. uzależnień odurzającego dzieci narkotykami i wykorzystującymi je seksualnie czy też będzie milczeć jak @Platforma_org „Tylko nie mów nikomu” PS. Na pewno nie zlekceważyli sygnałów od rodziców i skarg ofiar. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT [cytat]Kabi naprawdę chcialbys patrzeć jak jebię twoją matkę? moja matka już nie żyje a ja mam nadzieję że będzie ciebie ten komentarz drogo kosztować. Na przyszłość dziesięć razy się zastanowisz co piszesz. @kabi Tak trzymaj! Dasz palec,a potem wezmą rękę,nogę i to chamy zjedzą. Rodzina-to Sacrum! Świętość sama w sobie,ale tylko dla NAS,bo jełopy "mjętkim robione",nigdy tego będą mogli zrozumieć. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|