|
|
|
mam pytanko !!!!!!
czy jeśli zapiszę się do jakiejś partii i zacznę brać udział w życiu publicznym obiecując wam "gruszki na wierzbie"czy zagłosujecie na mnie !!!!>???????????????????????? obiecuję wam wszystko co tylko chcecie !!!!!! mieszkania,wysoki zasiłek w razie "w",darmowy lekarz,0 zusu dla firm,VAT 0%,obniżenie czynszu...... proszę dajcie głos na mnie !!!! a ja za to mam piękną emeryturę za nic !!!!!! BURN YOUR LOCAL CHURCH |
|
|
|
|
BURN YOUR LOCAL CHURCH |
|
|
|
|
Na mnie nie licz
ja tez chce do koryta ze co ? |
|
|
|
|
Spartan, zawsze możesz liczyć na "blondynki płci męskiej i żeńskiej" - one nigdy nie skapują, że się je robi w bambuko. Zawsze zagłosują na ciebie, ale pod warunkiem, że wciśniesz im tak zwany kit.
A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
hehe normalnie jakbym słyszał pana pr...a i pana pr...a POPISOWO oczywiście uwazam na słowa "cisza wyborcza" hehehe
u mnie masz głos za szczerość Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu. |
|
|
|
|
mój głos masz...
Sam o tym myslalem mam na śląsku wujka - leserował 40 lat i ma emeryture 1900 zł, jego zona zasuwała 12 h dziennie 7 dn iw tygodniu i ma 1400 i gdzie tu logika "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Jestem "ZA".Ciekawa strategia, większość naszych polityków i ludzi którzy myślą zasłynąć w Europarlamencie ma takie same podejście do sprawy.Robienie ludziom wody z mózgu to standard w naszym kraju.
NIE WYKSZTAŁCENIE JEST MIARĄ MĄDROŚCI |
|
|
|
|
Ja zakończę temat ciekawym cytatem:
"W ten sposób wyhodowaliśmy cud natury - cielę z dwoma głowami: państwo "socjalistyczne" jeśli chodzi o ściąganie haraczu ze społeczeństwa i "liberalne", jeśli za miarę liberalizmu przyjmiemy brak świadczeń dla społeczeństwa" Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu. |
|
|
|
|
ja wam powiem jedno jestem w komisji wyborczej wieki i wiem że jak ktoś kłapie że nie pójdzie ok jego wola pójdą od rydzyka wszyscy po mszy średnia wieku głosujących 60+ a reszta niech narzeka bo nie pójdzie i mniejszość rządzi . . . do przemyślenia polecam
|
|
|
|
|
spartan,
jesli obiecasz doprowadzic do faktycznego rozdzialu kosciola i panstwa i wypowiesz konkordat to jestem za Toba Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
CYTAT spartan, jesli obiecasz doprowadzic do faktycznego rozdzialu kosciola i panstwa i wypowiesz konkordat to jestem za Toba obiecuje wysłać księży na księżyc !!!!!! zlikwiduje radio co ma Ryja!!!! ceny w sklepach obniże o 100 % !!!! i kazdemu dam po 100 milionów !!!! a i jeszcze wybuduje 300 000 mieszkań!!!-no może nie w Stalowej ale wybuduje !!!!! mówię prawdę- zagłosuj na mnie !!!! lista nr.666 !!!!! BURN YOUR LOCAL CHURCH |
|
|
|
|
aaaaaaaaaa....
no i jeszcze wybuduje autostradę w 1 rok(jeden) ze Stalowej do Gdańska-oczywiście bezpłatną !!!!! zagłosujcie na mnie -proszę !!!!!! BURN YOUR LOCAL CHURCH |
|
|
|
|
Spartan, bardzo mi przykro, że muszę popsuć twe marzenia, ale obecne wybory podobnie jak wybory parlamentarne są oparte na głosowaniu na daną partię (wybory większościowe). Partie ustalają se listy kandydatów od 1 do ileś tam i jak zdobędą np 30% głosów to dostają np 50 miejsc. Czyli wchodzi 50 osób z listy partyjnej. Dlatego zawsze będziemy skazani na oglądanie tych samych mord, dopóki nie zostanie zmieniona ordynacja wyborcza na jednomandatowe okręgi wyborcze. Dopiero wtedy głosowanie na daną osobę oznacza poparcie właśnie dla tej osoby a nie partii. Ale tu zaczynają się tzw. schody. Jak zauważył niejaki pan dwóch imion Marek Jurek: (cytuję z pamięci) jednomandatowe okręgi wyborcze są niezgodne z konstytucją RP. Poza tym wyniki wyborów byłyby zbyt przypadkowe. Czytaj: my zajefejni politycy nie mielibyśmy żadnego wpływu na ich wynik. Czyli, krótko mówiąc od 20 lat mamy prawie wolne wybory.
Heruur; SG-1, SG Atlantis, SG Univerese, Hatak Group, Orion-Tokra. |
|
|
|
|
CYTAT Spartan, bardzo mi przykro, że muszę popsuć twe marzenia, ale obecne wybory podobnie jak wybory parlamentarne są oparte na głosowaniu na daną partię (wybory większościowe). Partie ustalają se listy kandydatów od 1 do ileś tam i jak zdobędą np 30% głosów to dostają np 50 miejsc. Czyli wchodzi 50 osób z listy partyjnej. Dlatego zawsze będziemy skazani na oglądanie tych samych mord, dopóki nie zostanie zmieniona ordynacja wyborcza na jednomandatowe okręgi wyborcze. Dopiero wtedy głosowanie na daną osobę oznacza poparcie właśnie dla tej osoby a nie partii. Ale tu zaczynają się tzw. schody. Jak zauważył niejaki pan dwóch imion Marek Jurek: (cytuję z pamięci) jednomandatowe okręgi wyborcze są niezgodne z konstytucją RP. Poza tym wyniki wyborów byłyby zbyt przypadkowe. Czytaj: my zajefejni politycy nie mielibyśmy żadnego wpływu na ich wynik. Czyli, krótko mówiąc od 20 lat mamy prawie wolne wybory. wiem dokładnie o czym piszesz !!!!!hehheehheh no ale na prezydenta mogę startować chociaż????????? co prawda nie mam brata bliżniaka ale będe walił w chu.a za dwóch !!!!!! obiecuję!!!!! BURN YOUR LOCAL CHURCH |
|
|
|
|
BURN YOUR LOCAL CHURCH |
|
|
|
|
ten chyba działa !!!! sorki !!!
http://rtoip.ovh.org/trash/ktl.swf BURN YOUR LOCAL CHURCH |
|