Dołączył: 17 Maja 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Podawajcie swoje ulubione (alternatywne, niszowe, nie-mejnstrimowe) strony internetowe z których czerpiecie wszelkie informacje o świecie polityce itp.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mniejsze, lokalne portale podają zwykle informacje lokalne. |
|
|
|
|
P tym tatrze pandemia kowid 1999 prawie wszystkie strony kłamią i nawet naukowcy oszukuje .Jak cenzurowali ludzi gdy tylko wpisali ze kowid to sciema .
|
|
|
|
|
Najwięcej i najbardziej "prawdziwych",z tych zmyślonych,informacji jest podawane na portalu Stalowe Miasto,a które pisze Tomaszek Vawrusco.
Jest dla mnie inspiracją, niczym sowieckie "Radio Erewań". Wracają do mediów publicznych.Po obejrzeniu wiadomości w TVPiSda ,zawsze oglądam jakiś horror . To mnie uspokaja. Przy zatwardzeniu dobrze robią słowa Łojca Taddeo,bo można posR@ć się ze śmiechu. PS.Chuck Norris potrafi trzasnąć obrotowymi drzwiami. Matełósz potrafi otworzyć drugi raz most,który nie był zamknięty. Moderowano przez: magpie Skoro podawane jest na forum przez forumowicza, to nie przez portal, to prywatne opinie tego człowieka, a nie portalu. Tak samo jak Twoje podawane są przez Ciebie, a nie są one informacjami SM
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Minister od transportu i premieru Matteo chwalili sią otwarciem tunelu pomiędzy wyspami Wolin i Uznam,a którego budowa kosztowała 912 mln.zł.
"Zapomnieli"powiedzieć,że 775 mln zł.to dofinansowanie z Unii Europejskiej,a reszta była z pieniędzy samorządowych miasta Świnoujście. Wiem że sie pszypierdl@m,ale taka moja rola. PS.Przy uroczystym otwarciu kasy biletowej w Radomsku na dworcu PKP,uczestniczyła poślinka z PiSa ,Anna Milczanowska. O kiblach nic nie mówiono. Chciało mi się z tego śmiać,ale mi przezeszło,gdy przypomniałem sobie Lucyjusza podpisującego papiery,na peronie w Rozwadowie,na bufetowym stoliku... SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Gloria tv, cw24tv musisz to wiedzieć, warnews 24/7
|
|
|
|
|
O Larios srogie piguły
|
|
|
|
|
CYTAT Moderowano przez: magpie Skoro podawane jest na forum przez forumowicza, to nie przez portal, to prywatne opinie tego człowieka, a nie portalu. Tak samo jak Twoje podawane są przez Ciebie, a nie są one informacjami SM Przepraszam. Zle sformułowałem wpis,używając niewłaściwych skrótów myślowych. Nie łącze tego ThEBilla i jego wpisów, z poglądami Redakcji. Moje opinie nie muszą być powiązane z tzw.linią programową Portalu SM. Inaczej jest co do mojej oceny tego "kogoś". Facet ma komórkę z które pisze na portal. Powinien korzystać z niej tak często.jak robi to Jarosław Kaczyński. No i jak sam o sobie pisał,nie kontynuuje terapii. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Masz depresję?
Jeśli czujesz sie bezużyteczny,nikomu niepotrzebny,mam radę? Pomyśl o laptopie Kaczyńskiego,ten dopiero "ma doła"! SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
demotywatory.pl kopalnia wiedzy, jusek jest w temacie to nim pogadaj
|
|
|
|
|
Sokzburaka to kuźnia która podkuła niejednego konia,,,
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Sokzburaka to kuźnia która podkuła niejednego konia,,, Widziałem kilku osłów,baranów a nawet...żabę,którzy chcieli mieć podkowy. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Podawajcie swoje ulubione (alternatywne, niszowe, nie-mejnstrimowe) strony internetowe z których czerpiecie wszelkie informacje o świecie polityce itp. twitter od kiedy Musk wyp... tych cenzorów, Carlton Tucker i jeszcze kilku gości. Z Polskich to Politico z Otoką Frąckiewiczem i Witek Gadowski. masa dziennikarzy się zeszmaciła i sprzedała mainstreamowi, ciężko o kogoś rzetelnego ale da się znaleźć |
|
Dołączył: 29 Cze 2013r. Skąd: rst rni snd tgb Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Słucham kilku youtuberow (np maciej maciak, Rafal otoka frackiewicz) dzięki temu nie muszę wertować internetu
Tak, wiem, przez to mogę bęc narażony na przejmowanie ich poglądów Ale mibone odpowiadaja |
|
|
|
|
CYTAT Słucham kilku youtuberow (np maciej maciak, Rafal otoka frackiewicz) dzięki temu nie muszę wertować internetu Tak, wiem, przez to mogę bęc narażony na przejmowanie ich poglądów Ale mibone odpowiadaja Nie jestem Youdupkiem. Nie ograniczam się do czytania poglądów innych. Czyli TYLKO do czytania i wklejania ich wpisów. Chyba że chodzi o "złote" myśli Jarka ks."Wąska szparka". Zawsze można wpisać w "ulubione"strony netu np. TVPiSda,Radio MaRyja,potem"kopiuj-wklej"i twierdzić że ma się własne zdanie. Wracając do netu(oczywiście Demotywatory),to widziałem fajne zdjęcie, z jakiejś imprezy.Odnośnika gdzie to było,nie podano. Treść transparentu była taka-"ŻOŁNIERZE CHROŃCIE NARÓD A NIE PARTIĘ". Byłbym wdzięczny o komentarz jakiegoś wielbiciela kurdupla,tego z kotem. Kto się przyzna?Wstyd ci i hańba ,jakby to powiedział Król Julian PS.Co do przyjmowania-Dzięki decyzji Matołósza o przejęciu akcji kopalni Bogdanka,zarobiłem kasę na 10 lat,dzień w dzień, chlania z kumplami. Ciekawe ile zarobiła żona Pinokia... SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|