|
|
|
Co proponujecie w obecnej sytuacji?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Madras, a ty nadal gwałcisz te koty w piwnicy?
|
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Al. Madras weź się rozbiegnij i w ten głupi łeb o ścianę je.nij
|
|
|
|
|
Jeszcze zamiatają, ale już coraz trudniej.
Polecam jeszcze książkę "Bielmo. Co wiedział Jan Paweł II" Właśnie zakupiłem i zacząłem czytać... CYTAT Co proponujecie w obecnej sytuacji?
|
|
|
|
|
Saint, tu masz literature która cię zainteresuje. https://tezeu(...)l-994120
|
|
|
|
|
Jakiej sytuacji ?? Niby czemu ma się zmienić nazwa ? Tęsknisz za skopenki czy jak ?
|
|
|
|
|
Ja np tęsknie za pusta ściana w tym miejscu
|
|
|
|
|
Człowiek znany w całym świecie ale tylko polska menda może się przy... bać. Jakie to polskie. Jaki Polak z Polakiem za granicą na robocie. Nikt nie jest większym wrogim niż rodak.
|
|
|
|
|
CYTAT Ja np tęsknie za pusta ściana w tym miejscu Pusta głowa nie ogarnia takiego dużego obrazka. |
|
|
|
|
CYTAT Jeszcze zamiatają, ale już coraz trudniej. [/cytat]Polecam jeszcze książkę "Bielmo. Co wiedział Jan Paweł II" Właśnie zakupiłem i zacząłem czytać... @Saint Nie wiem czy takie istnieją,ale ciekawszą książką byłaby"Czego nie wiemy o Janie Pawle II",lub "Gdzie był Dobry Bóg,kiedy działo się zło kościelnej pedofilii",ewent."1000 porad jak ukryć kościelnego dewianta seksualnego". "Nasz papierzu", pewnego zakonnika z Meksyku,który powszechnie znany był z tego,że "lubił" dzieci,publicznie błogosławił. Jaki udział miał w tuszowaniu i zacieraniu śladów wszelkich dewiacji i przekrętów pan Dziwiszu? W sumie,czego się nie robi dla mamony. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
:Komentarz do komentarza.
SZATAN MOŻE PRZYBRAĆ KAŻDĄ POSTAĆ. NAWET UBRAĆ SZATY PAPIERZA. A jak chcesz się pośmiać,posłuchaj kazań księdza Natanka... Info w necie. To odjechany,nawiedzony dekiel,a jeśli nie idiotą,to do kadzidła dodaje marychy. Przy nim nasz portalowy "przypał"z Szówska,to kulawy pikuś. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Co proponujecie w obecnej sytuacji? Odważne pytanie jak na kogos, komu ruchanie czyjchś matek we łbie. W czym kurwiu jesteś lepszy od kogoś, kogo tu przywołujesz , jak jeszcze niedawno na tym forum, wykopywałeś z grobów czyichs rodziców i mamrotałeś że ruchałeś? Co pizdo? |
|
|
|
|
Po pierwsze - co to ma do rzeczy, że znany ?
Po drugie - temat tuszowania i zamiatania pod dywan przez JPII jest od dłuższego czasu weryfikowany w różnych krajach. To właśnie Polakom ciężko się będzie pogodzić z tym co zaczyna wychodzić. CYTAT Człowiek znany w całym świecie ale tylko polska menda może się przy... bać. Jakie to polskie. Jaki Polak z Polakiem za granicą na robocie. Nikt nie jest większym wrogim niż rodak.
|
|
|
|
|
CYTAT Co proponujecie w obecnej sytuacji? Póki co mamy na ulicach masę "pamiątek" po okresie narodowej papieżomanii, ale to się kończy, coraz więcej ludzi otwiera oczy, i dobrze. Pomniki żołnierzy radzieckich i nazwy ulic po sowietach poznikały, przyjdzie i czas na zmierzenie się ze spuścizną po czasach JP2. To potrwa, bo dla wielu zapalonych katolików to szok, im będzie ciężko przyjąć do świadomości, że Karol Wojtyła wcale taki święty nie był. A propo nowej nazwy, jakieś propozycje? Np. zmienić nazwę na Aleje KACZYŃSKIEGO, Rydzyka albo Macierewicza, ale pisowcy mieliby zagwozdkę co tu począć |
|
|
|
|
Al. Madras i starsky weźcie się "rozbiegnijcie" i tymi głupimi łbami o ścianę je.nijcie
|
|
|
|
|
CYTAT Polecam jeszcze książkę "Bielmo. Co wiedział Jan Paweł II" Właśnie zakupiłem i zacząłem czytać... Zakupiłeś, zacząłeś czytać i już polecasz? Po zapachu papieru, czy kolorowej okładce? Jakieś konkrety co do treści możesz podać? |
|
|
|
|
Może Aleje Oświecenia.
|
|
|
|
|
Polecam jako dodatkowe źródło informacji.
CYTAT CYTAT Polecam jeszcze książkę "Bielmo. Co wiedział Jan Paweł II" Właśnie zakupiłem i zacząłem czytać... Zakupiłeś, zacząłeś czytać i już polecasz? Po zapachu papieru, czy kolorowej okładce? Jakieś konkrety co do treści możesz podać? |
|
|
|
|
@stalowemiasto:
a może tak na ul. dzieci, które biskupa kusiły... niestety, ko mieszka w polsce w cyrku się nie śmieje... |
|
|
|
|
A co powiecie na "Aleja Ofiar Jana Pawła II"?
|
|
|
|
|
Starsky musisz zrobić większy rozbieg bo nie pomogło
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Al. Róbta co chceta kochani
PS. I pomyśleć co ociężali zrobią na przykład z Kwaśniewskim za wszystkie przypadki dewiacji gdy to on zasiadał na stolcu w stolicy. Znał raporty czy nie? Jest taka teoria w psychologii, informacja znajduje właściwego człowieka. Po najmniejszej linii oporu. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Ja proponuję ulice imienia Tomasza Wawruszko.
|
|
|
|
|
Może Paetza albo Jankowskiego?
Zasłużeni dla Polski mężowie. |
|