|
|
|
Ludzie zaczeli sie sprzeciwiac wojnie wiec najlepsza zagrywka to kosciol, aborcja itp znowu probuje sie dzielic Polakow by niepatrzyli co olitycy robia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odłączyć kościół od państwa i od razu będzie lepiej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prawda wychodzi na jaw. Po latach ale jednak. Za wcześnie ogłoszony ,,świętym" nie radził sobie z problemem pedofilii w kościele,tylko zamiatał pod dywan.Ja wiem że to był starszy człowiek,i wtedy nie było żetelnych mediów o internecie nie wspominając. Inne czasy...ale jedna prawda.
|
|
|
|
|
A co w tej sprawie czynili poprzedni papieże? Bo problem pedofilii w KK nie jest nowy.
|
|
|
|
|
Jakoś tak się utarło że najwięcej o pedofilach to gardłują właśnie sami pedofile.
|
|
|
|
|
Nie chcę nikogo bronić, ale może w pierwszej kolejności należy sprawdzić autentyczność dowodów. Wojtyła czy Popiełuszko miał wielu wrogów próbowali ich uciszyć na wiele sposobów.
|
|
|
|
|
CYTAT Nie chcę nikogo bronić, ale może w pierwszej kolejności należy sprawdzić autentyczność dowodów. Tak jak z Wałęsą, prawda? |
|
|
|
|
Herbatko, pukasz z drugiej strony dna,,,
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Tak, pukam do was z góry, czy jeszcze żyjecie tam na dole jebane pisiory
|
|
|
|
|
CYTAT Nie chcę nikogo bronić, ale może w pierwszej kolejności należy sprawdzić autentyczność dowodów. Wojtyła czy Popiełuszko miał wielu wrogów próbowali ich uciszyć na wiele sposobów. Dowodów nie brakuje, poczytaj poza pisowskimi mediami. https://oko.press/karol-wojtyla-wiedzial-franciszkanska-3 |
|
|
|
|
CYTAT Odłączyć Kościół od państwa i od razu będzie lepiej. To nie jest takie oczywiste i żeby zachęcić do głębszego namysłu,,, Co jest dobrego w materializmie Marksa, wątpliwościach Darwina, walce klas, walce płci i walce zwierząt z ludźmi o należne miejsce na Ziemi. Na Geoidzie,,, twórczyni każdego życia na Ziemi. Równość, wolność i braterstwo dla zwierząt a aborcja i róbta co chceta dla ludzi. Zachęcam do ostrożnego łykania załganych do szpiku kości pomysłów Lunatyków i Rewolucjonistów, bo pożałujemy. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Tak, pukam do was z góry, czy jeszcze żyjecie tam na dole jebane pisiory Przypomnę dla zorientowanych w całości gry; jeszcze ciało Benedykta XVI nie wystygło a Jezuici Bergoglio, Amazonscy szamanie i Czerwonoskóre hieny zaczęli wykopywać z grobu święte szczątki JPII które sterczą im jak rybia ość w dziąśle. jebane pisiory hahaha No widzisz jak uwarunkowanie wyborcze wypłynęło. No i po co? Tyle razy przynosiłam na forum informacje o tragicznych skutkach normalizacji tęczowego bolca na czole wśród dzieci. I kto z bezpartyjnych wolnościowców i liberalnych ultrasów mi pomagał? I jak wyłapiesz dewiantów gdy o dewiantach nie wolno mówić źle i ofiary nie chcą mówić ze wstydu bo niczego nie udowodnią. Dewianci żyją wśród nas, wszystkich, nie normalizujmy dewiacji, nie kupujmy dzieciom kucyków z bolcem na czole. Zachód zdziczał niewyobrażalnie, ale jest bogaty w zamian. Ciekawe jak długo. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Buahahaha No to jest dopiero wiarygodne źródło. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Buahahaha No to jest dopiero wiarygodne źródło. Przeczytałeś? Ssakiewicz i siostry Kremlowskie o tym nie napiszą. |
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Prawda wychodzi na jaw. Po latach ale jednak. Za wcześnie ogłoszony ,,świętym" nie radził sobie z problemem pedofilii w kościele,tylko zamiatał pod dywan.Ja wiem że to był starszy człowiek,i wtedy nie było żetelnych mediów o internecie nie wspominając. Inne czasy...ale jedna prawda. Chu.a wiesz. Jak zostawał papieżem miał 58 lat. A sprawa tyczy lat jeszcze wcześniejszych. Raczej nie stary. Więc jednym wyrazem sam pokazałeś że chu.a wiesz. Tak samo jak cała reszta ciebie podobnych |
|
|
|
|
CYTAT Przeczytałeś? Ssakiewicz i siostry Kremlowskie o tym nie napiszą. W tej chwili jednym okiem oglądam fakty TVN, za parę minut zobaczę co mają wiadomości do powiedzenia. Jak na rozprawie zawsze trzeba wysłuchać obu stron i wyciągnąć wnioski. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Buahahaha No to jest dopiero wiarygodne źródło. Przeczytałeś? Ssakiewicz i siostry Kremlowskie o tym nie napiszą. Madras pizdo, jak tam ruchanie matek? |
|
|
|
|
Dlaczego oni się tak boją kościoła
|
|
|
|
|
Neptun jak już tak bardzo się dopytujesz to twoja byla najlepsza
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Buahahaha No to jest dopiero wiarygodne źródło. ten co czytuje okop-res już dawno ujawnił swoje poglądy im tylko takie bajkopisarstwo pasi. Innych nie kumają albo nie chcą. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Buahahaha No to jest dopiero wiarygodne źródło. ten co czytuje okop-res już dawno ujawnił swoje poglądy im tylko takie bajkopisarstwo pasi. Innych nie kumają albo nie chcą. Jak nie chcesz zostać zakutą pałą, która utknęła w swojej bańce informacyjnej, to powinieneś "czytywać" wiadomości z różnych źródeł. Ja staram się czytać różne, chociaż czasem trzeba zatkać nos, żeby zanurkować w skrajnie fanatycznym prawicowym szambie. Ale mam wrażenie, że chyba rola zakutej pały ci pasuje. Prawdziwy katolik-patryiota nie czyta, inni myślą za niego, jemu wystarczy że słucha kazań w kościele |
|
|
|
|
Nowa świecka tradycja Co wybory,,, zagorzali promotorzy dewiantów i róbta co chceta,
PS. Właśnie, tylko nie mów nikomu. https://nauczycieledlawolnosci.pl/wp-content/uploads/2022/06/Edukacja-seksualna-dzieci-wg-WHO-1.pdf A czyj to program? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|