NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 135 136 137 138 139 140 141 ... » »»
Wszystko o POKO, Stary temat nie przyjmuje nowych wpisów
ff
Wysłany: 4 Lut 2025r. 07:51  
Właśnie tak regresie! Pisior do paki , potem się do nich dokoptuje pokomunistów. I jak oni wszyscy będą siedzieć to wtedy zbudujemy normalny kraj. Bez Tuska i Kaczyńskiego. Bez republiki i tvn. Bez głupich podziałów wykreowanych przez cynicznych i bezwzględnych szubrawców...umiech

A przy okazji sprawa jest z tymi uchodźcami co to ich mamy przyjmować na rozkaz Brukseli. Może wasz sztab by przygarnął kilku dla przykładu. Weźcie sobie ich do domów i pokażcie całej reszcie że oni nie są tacy straszni...umiech

Gruby jak się podzieli z jakimś inżynierem posiłkiem to tylko mu wyjdzie na zdrowie. Nie sądzisz?umiech

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 4 Lut 2025r. 07:51  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Lut 2025r. 08:15  
CYTAT
Obietnice nie mają znaczenia. Głównym powodem poparcia są kajdany na złodziei z PISu. I tu mam nadzieję że się nie zawiedziemy.

Mateusz M. pseudonim "Pinokio" - fliper na współpracy z kościołem katolickim ma obiecane badanie transakcji.

Mam nadzieję że go dobrze przebadają. Musi w końcu być jakieś prawo i sprawiedliwość. good

Ty naprawdę masz coś z głową.... Badają od ponad roku.... Pewnie lupą i liczydłem. Tylko kretyn wierzy w taką narrację. Sam sobie wystawiasz świadectwo.
P.S. Co do mojego zwolnienia. Jakbyś miał jakiekolwiek pojęcie o tym jakie fikołki wyprawiają przedsiębiorcy to nie pisał byś głupot.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Lut 2025r. 08:15  
CYTAT
Obietnice nie mają znaczenia. Głównym powodem poparcia są kajdany na złodziei z PISu. I tu mam nadzieję że się nie zawiedziemy.

Mateusz M. pseudonim "Pinokio" - fliper na współpracy z kościołem katolickim ma obiecane badanie transakcji.

Mam nadzieję że go dobrze przebadają. Musi w końcu być jakieś prawo i sprawiedliwość. good

Ty naprawdę masz coś z głową.... Badają od ponad roku.... Pewnie lupą i liczydłem. Tylko kretyn wierzy w taką narrację. Sam sobie wystawiasz świadectwo.
P.S. Co do mojego zwolnienia. Jakbyś miał jakiekolwiek pojęcie o tym jakie fikołki wyprawiają przedsiębiorcy to nie pisał byś głupot.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Lut 2025r. 11:56  
Obrazek

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Lut 2025r. 13:17  
CYTAT
Jest ruch prokuratury w sprawie nieprawidłowości w Funduszu Sprawiedliwości. - Skierowany jest akt oskarżenia wobec sześciu osób - przekazała prokurator Anna Adamiak, rzeczniczka Prokuratury Krajowej. Prokurator Generalny Adam Bodnar skierował też wniosek o ponowne uchyleniu immunitetu dla posła PiS Marcina R.

https://www.polsa(...)arzenia/

Sukces goni sukces. Po to była ta zmiana. good

socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Lut 2025r. 13:19  
CYTAT
Obrazek

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Lut 2025r. 13:43  
Obrazek

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Lut 2025r. 15:50  
https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2025-02-04/deklaracja-premiera-w-sprawie-rekonstrukcji-jeden-z-najmniejszych-rzadow-w-europie/

Nasz pan ryży premier obiecuje że obecny najliczniejszy rząd w historii III RP stanie się znacznie mniej liczny. " Jeden z najmniejszych rządów w Europie" jak to ujął nasz nieszczęsny przywódca. On obiecuje a ja mu wierzę...umiech

Czy jakiś racjonalny masochista otyły rowerzysta uśmiechnięty Jaca albo chociaż zwykły batman mogą również potwierdzić wiarę w deklaracje pana premiera?umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Lut 2025r. 19:57  
Rudy mimo rekordowych długów i deficytu znalazł i daje 1800+ na psa. Więc powinno być jeszcze bardziej bezpieczniej. Żaden złodziej z PiSu już nas nie okradnie. good

CYTAT
Mateusz Morawiecki nie ma żadnego pojęcia o polityce europejskiej. Niczego dla Polski nie wynegocjował, żadnej rzeczy nie zablokował. Wszystko podpisywał w ciemno i nie był w stanie uzyskać od Unii Europejskiej jakiejkolwiek pomocy - mówił Rafał Trzaskowski w programie "Gość Wydarzeń" odnosząc się do działań byłego premiera.

https://www.polsa(...)istorii/

Trzask prask i wyjaśnił premiera miskę ryżu. smiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Lut 2025r. 23:45  
Pewnie lubi Regresie, dał z wyrównaniem utrwalaczom władzy ludowej cool girl Sędziów ze słusznie minionej epoki lubi nawet bardziej.
Można wiec powiedzieć ze robi tak, żeby było tak jak było.

Obrazek

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Lut 2025r. 00:12  
CYTAT

Nasz pan ryży premier obiecuje że obecny najliczniejszy rząd w historii III RP stanie się znacznie mniej liczny. " Jeden z najmniejszych rządów w Europie" jak to ujął nasz nieszczęsny przywódca. On obiecuje a ja mu wierzę...umiech

Czy jakiś racjonalny masochista otyły rowerzysta uśmiechnięty Jaca albo chociaż zwykły batman mogą również potwierdzić wiarę w deklaracje pana premiera?umiech

Obrazek
The purge

Ja nigdy nie mówię nigdy Kochani. Nie ma przypadków, są tylko znaki. I potrzeby.

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Lut 2025r. 06:45  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Lut 2025r. 08:41  
Obrazek

Rafał " Wysoki" Czaskowski w końcu rozwiał wątpliwości...umiech

https://x.com/jachcy/status/1886847003759415429

Ciekawe co na to Transformers i inne baśniowe stworzenia?umiech

Ciekawe co na to stalowowolski Diabeł Stockton albo uśmiechnięty Jaca?umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Lut 2025r. 10:28  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Lut 2025r. 16:17  
Obrazek

Czy jakiś racjonalny masochista może to potwierdzić?umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Lut 2025r. 20:44  
Albo chociaż to...umiech

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Lut 2025r. 07:02  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Lut 2025r. 07:33  
Obrazek

Zagadkowa sprawa. Czy jakiś racjonalny masochista otyły rowerzysta uśmiechnięty Jaca albo chociaż zwykły batman mogą nam to wyjaśnić?umiech

Znowu pomawiają mecenasa Konia. To niemożliwe on by nigdy tak nie zrobił...umiech

https://x.com/LKraskowski/status/1887190226965021126

Czy jakiś pierdol..ty uśmiechnięty może to zdementować?umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Lut 2025r. 09:42  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Lut 2025r. 11:15  
CYTAT
Obrazek

Imbecyl gospodarczy z PiSu podwoił budżet i ukradł połowę.

Gdzie mu tam do polskiego Trumpa. good

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Lut 2025r. 11:27  
tak tak idioto na usługach zdrajców
wiernie służysz

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Lut 2025r. 16:34  
Obrazek

Czy jakiś racjonalny masochista otyły rowerzysta uśmiechnięty Jaca albo stalowowolski Diabeł Stockton może to zdementować?umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Lut 2025r. 16:56  
CYTAT
Obrazek

Czy jakiś pierdol..ty uśmiechnięty może to zdementować?umiech

Pewnie Regres und Anżej poczują się wywołani do tablicy cool girl

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Lut 2025r. 17:05  
CYTAT
Obrazek

Rafał " Wysoki" Czaskowski w końcu rozwiał wątpliwości...umiech

https://x.com/jachcy/status/1886847003759415429

Teraz gdy USAID ( fundusz utrwalania demokracji tak jak ja libki rozumieją) został rozwiązany a ich budżet $40 mld zamrożony przez Trumpa, Trzask będzie musiał utrzymywać w 100% tęczową menażerie kosztem mieszkańców.

To będzie trudne nawet dla pierwszoligowego kameleona jak Czaska bo za przymusową deprawacje dzieci po szkołach, nawet Jagodno nie pomoże.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Lut 2025r. 18:53  
Codziennie dobra wiadomość, rozpuszcza mnie życie za dobre słowo umiech teraz ultra liberalne Politico pójdzie na dietę:

https://www.foxnews.com/media/white-house-announces-doge-canceling-payments-politico

Obrazek

PS.

Many Politico employees typically receive direct deposit every other Tuesday, but this week they woke up and noticed the funds didn’t hit their account. An employee told Fox News Digital that management didn’t communicate about the issue until 9 a.m., when they chalked it up as a "technical error."

Wielu pracowników Politico zazwyczaj otrzymuje wpłatę bezpośrednią co drugi wtorek, ale w tym tygodniu obudzili się i zauważyli, że środki nie trafiły na ich konto. Pracownik powiedział Fox News Digital, że kierownictwo poinformowało o problemie dopiero o 9 rano, kiedy to określiło go jako „błąd techniczny”.

err err glitch no mula za propagandę cool girl

Prywatna wiadomość 

«« « ... 135 136 137 138 139 140 141 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »