|
![]() |
|
Właśnie tak regresie! Pisior do paki , potem się do nich dokoptuje pokomunistów. I jak oni wszyscy będą siedzieć to wtedy zbudujemy normalny kraj. Bez Tuska i Kaczyńskiego. Bez republiki i tvn. Bez głupich podziałów wykreowanych przez cynicznych i bezwzględnych szubrawców...
![]() A przy okazji sprawa jest z tymi uchodźcami co to ich mamy przyjmować na rozkaz Brukseli. Może wasz sztab by przygarnął kilku dla przykładu. Weźcie sobie ich do domów i pokażcie całej reszcie że oni nie są tacy straszni... ![]() Gruby jak się podzieli z jakimś inżynierem posiłkiem to tylko mu wyjdzie na zdrowie. Nie sądzisz? ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Obietnice nie mają znaczenia. Głównym powodem poparcia są kajdany na złodziei z PISu. I tu mam nadzieję że się nie zawiedziemy. Mateusz M. pseudonim "Pinokio" - fliper na współpracy z kościołem katolickim ma obiecane badanie transakcji. Mam nadzieję że go dobrze przebadają. Musi w końcu być jakieś prawo i sprawiedliwość. ![]() Ty naprawdę masz coś z głową.... Badają od ponad roku.... Pewnie lupą i liczydłem. Tylko kretyn wierzy w taką narrację. Sam sobie wystawiasz świadectwo. P.S. Co do mojego zwolnienia. Jakbyś miał jakiekolwiek pojęcie o tym jakie fikołki wyprawiają przedsiębiorcy to nie pisał byś głupot. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Obietnice nie mają znaczenia. Głównym powodem poparcia są kajdany na złodziei z PISu. I tu mam nadzieję że się nie zawiedziemy. Mateusz M. pseudonim "Pinokio" - fliper na współpracy z kościołem katolickim ma obiecane badanie transakcji. Mam nadzieję że go dobrze przebadają. Musi w końcu być jakieś prawo i sprawiedliwość. ![]() Ty naprawdę masz coś z głową.... Badają od ponad roku.... Pewnie lupą i liczydłem. Tylko kretyn wierzy w taką narrację. Sam sobie wystawiasz świadectwo. P.S. Co do mojego zwolnienia. Jakbyś miał jakiekolwiek pojęcie o tym jakie fikołki wyprawiają przedsiębiorcy to nie pisał byś głupot. |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Jest ruch prokuratury w sprawie nieprawidłowości w Funduszu Sprawiedliwości. - Skierowany jest akt oskarżenia wobec sześciu osób - przekazała prokurator Anna Adamiak, rzeczniczka Prokuratury Krajowej. Prokurator Generalny Adam Bodnar skierował też wniosek o ponowne uchyleniu immunitetu dla posła PiS Marcina R. https://www.polsa(...)arzenia/ Sukces goni sukces. Po to była ta zmiana. ![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2025-02-04/deklaracja-premiera-w-sprawie-rekonstrukcji-jeden-z-najmniejszych-rzadow-w-europie/
Nasz pan ryży premier obiecuje że obecny najliczniejszy rząd w historii III RP stanie się znacznie mniej liczny. " Jeden z najmniejszych rządów w Europie" jak to ujął nasz nieszczęsny przywódca. On obiecuje a ja mu wierzę... ![]() Czy jakiś racjonalny masochista otyły rowerzysta uśmiechnięty Jaca albo chociaż zwykły batman mogą również potwierdzić wiarę w deklaracje pana premiera? ![]() |
|
|
![]() |
|
Rudy mimo rekordowych długów i deficytu znalazł i daje 1800+ na psa. Więc powinno być jeszcze bardziej bezpieczniej. Żaden złodziej z PiSu już nas nie okradnie.
![]() CYTAT Mateusz Morawiecki nie ma żadnego pojęcia o polityce europejskiej. Niczego dla Polski nie wynegocjował, żadnej rzeczy nie zablokował. Wszystko podpisywał w ciemno i nie był w stanie uzyskać od Unii Europejskiej jakiejkolwiek pomocy - mówił Rafał Trzaskowski w programie "Gość Wydarzeń" odnosząc się do działań byłego premiera. https://www.polsa(...)istorii/ Trzask prask i wyjaśnił premiera miskę ryżu. ![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Pewnie lubi Regresie, dał z wyrównaniem utrwalaczom władzy ludowej
![]() Można wiec powiedzieć ze robi tak, żeby było tak jak było. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Nasz pan ryży premier obiecuje że obecny najliczniejszy rząd w historii III RP stanie się znacznie mniej liczny. " Jeden z najmniejszych rządów w Europie" jak to ujął nasz nieszczęsny przywódca. On obiecuje a ja mu wierzę... ![]() Czy jakiś racjonalny masochista otyły rowerzysta uśmiechnięty Jaca albo chociaż zwykły batman mogą również potwierdzić wiarę w deklaracje pana premiera? ![]()
Ja nigdy nie mówię nigdy Kochani. Nie ma przypadków, są tylko znaki. I potrzeby. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Rafał " Wysoki" Czaskowski w końcu rozwiał wątpliwości... ![]() https://x.com/jachcy/status/1886847003759415429 Ciekawe co na to Transformers i inne baśniowe stworzenia? ![]() Ciekawe co na to stalowowolski Diabeł Stockton albo uśmiechnięty Jaca? ![]() |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Czy jakiś racjonalny masochista może to potwierdzić? ![]() |
|
|
![]() |
|
Albo chociaż to...
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Zagadkowa sprawa. Czy jakiś racjonalny masochista otyły rowerzysta uśmiechnięty Jaca albo chociaż zwykły batman mogą nam to wyjaśnić? ![]() Znowu pomawiają mecenasa Konia. To niemożliwe on by nigdy tak nie zrobił... ![]() https://x.com/LKraskowski/status/1887190226965021126 Czy jakiś pierdol..ty uśmiechnięty może to zdementować? ![]() |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() Imbecyl gospodarczy z PiSu podwoił budżet i ukradł połowę. Gdzie mu tam do polskiego Trumpa. ![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
tak tak idioto na usługach zdrajców
wiernie służysz ![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
![]() Czy jakiś racjonalny masochista otyły rowerzysta uśmiechnięty Jaca albo stalowowolski Diabeł Stockton może to zdementować? ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() Czy jakiś pierdol..ty uśmiechnięty może to zdementować? ![]() Pewnie Regres und Anżej poczują się wywołani do tablicy ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() Rafał " Wysoki" Czaskowski w końcu rozwiał wątpliwości... ![]() https://x.com/jachcy/status/1886847003759415429 Teraz gdy USAID ( fundusz utrwalania demokracji tak jak ja libki rozumieją) został rozwiązany a ich budżet $40 mld zamrożony przez Trumpa, Trzask będzie musiał utrzymywać w 100% tęczową menażerie kosztem mieszkańców. To będzie trudne nawet dla pierwszoligowego kameleona jak Czaska bo za przymusową deprawacje dzieci po szkołach, nawet Jagodno nie pomoże. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Codziennie dobra wiadomość, rozpuszcza mnie życie za dobre słowo
![]() https://www.foxnews.com/media/white-house-announces-doge-canceling-payments-politico PS. Many Politico employees typically receive direct deposit every other Tuesday, but this week they woke up and noticed the funds didn’t hit their account. An employee told Fox News Digital that management didn’t communicate about the issue until 9 a.m., when they chalked it up as a "technical error." Wielu pracowników Politico zazwyczaj otrzymuje wpłatę bezpośrednią co drugi wtorek, ale w tym tygodniu obudzili się i zauważyli, że środki nie trafiły na ich konto. Pracownik powiedział Fox News Digital, że kierownictwo poinformowało o problemie dopiero o 9 rano, kiedy to określiło go jako „błąd techniczny”. err err glitch no mula za propagandę ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|