|
|
|
CYTAT Myślałem że odwołają Obajtka i od razu będzie taniej. Ale chyba jeszcze musimy zaczekać... No to po raz kolejny udowodniłeś że myślenie i ty = nieporozumienie A może powinieneś przynajmniej poczekać żeby wybrali jego następcę Ciekawi mnie też kto niby miał ci obiecać że będzie po tyle czy po tyle Ostatni wręcz wszyscy mówili że Obajtek sztucznie zaniża kurs paliwa ze wzgledu na wybory A nie że zrobi jeszcze taniej ... Więc ManCwel nie będzie z ciebie dumny "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Poczekam figlarzu na jego następcę. Ale mam przeczucie graniczące z pewnością że z tym paliwem za 5,19 to będzie tak samo jak kwotą wolną do 60 tysięcy złotych...
Oni by chcieli dać tylko nie mają z czego bo pisiory zostawili zrujnowany budżet. Tyle że w kampanii wyborczej padły konkretne zapowiedzi. I po tym właśnie się przekonujemy co to są za ludzie... |
|
|
|
|
CYTAT Ciekawi mnie też kto niby miał ci obiecać że będzie po tyle czy po tyle Ostatni wręcz wszyscy mówili że Obajtek sztucznie zaniża kurs paliwa
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Nabuchana to obrazek o 6 tyś niech cię nauczą rozróżniać obrazki to wrzucisz ten o piątce za litrę paliwo
Panie premierze rozumiem że Anżej to leci tam dla zmylenia przeciwnika ? "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Poznamy czy globaliści trzymają samodzielnie czy pod przymusem z Niemcami.
Bananie, bo to był obrazek z przenośnią Nie nadążasz za Donkiem,,, Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
W trakcie"wycieczki"do Afryki Anżeja Dódy,w Tanzanii doszło do"wtopy".
U niego to norma. Zawsze wygląda jak ciężko przestraszony,jakby szukał toalety...Wzrok"rozbiegany",oczy "wyłupiate",gesty jakby muchy odganiał. Totalna panika! W czasie swojego przemówienia w Tanzanii, prezydentu zapomniał w jakim kraju... się obecnie znajduje. Z pomocą przyszła żona Agata i podpowiedziała niczym uczniakowi na szkolnym sprawdzianie,gdzie się akurat jest. A tu treść wtopy,czyli Endriu w "akcji". "Dziękuję wszystkim, którzy jesteście tutaj naszymi ambasadorami. Nie mówię tylko o tych, którzy są Polakami czy mają polskie korzenie. Mówię także o tych, którzy mają tutaj korzenie, rwandyjskie... Yyy..." Już łatwiej pomylić Słowenię ze Słowacją,San Escobar z San Francisco,ale trzeba być "niedoukiem" z geografii. Boże!" Opuszczam na to tzw."zasłonę miłosierdzia". Nawet kiedy jestem narąbany jak pniak w drewutni(czytaj- najebany),zawsze wiem gdzie jestem. A on, tak na trzeźwo... Zdarza się mi usnąć w salonie na podłodze z kumplami,a potem"teleportacja".Kilka godzin później i budzę się w łóżku, w pokoju piętro wyżej. Enriu? Leciał samolotem kilkanaście godzin i pomylił kraj w którym jest "impreza"?Choroba filipińska? Może kac? Jeśli nie pije, dobry jest w gadaniu głupot.Kwaśniewski niech się od niego uczy pić na trzeźwo,a Jarek seplenić i bredzić.!!! SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Bananie, bo to był obrazek z przenośnią Nie nadążasz za Donkiem,,, Dla takich jak ty są obrazki bez przenośni bo twój ograniczony umysł może się spocić To taki obrazek bez przenośni żeby nie wymagać zbyt wiele od ciebie "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Nie wie ktoś gdzie jest to paliwo za 5,19? Padły wszakże pewne propozycje w kampanii wyborczej a ja mówię sprawdzam...
|
|
|
|
|
Aleksiej Nawalny nie żyje.
Prowadził strajk głodowy. Wąsik i ten drugi jak mu tam..? O właśnie- Kamiński,też mieli głodówkę. Żyją jednak i są na wolności. Jak to się stało? SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Ale że Putin mu od razu herbatki z polonem nie kazał podać to ja jestem w szoku nigga...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Aleksiej Nawalny nie żyje. Prowadził strajk głodowy. Wąsik i ten drugi jak mu tam..? O właśnie- Kamiński,też mieli głodówkę. Żyją jednak i są na wolności. Jak to się stało? Jak ? Wójcik przestał w piwrdlu pić wódę,sorka-wodę. A Kamiński? Miał detoks ,czyli wyszedł spod pola grawitacyjnego Jarka i wszedł na orbitę Anżeja. Anżej ksywa"Kaszpirowski" ich przytulił. To są ręce które leczą. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Detoksykacja organizmu przydałaby się wielu ludziom nadużywającym alkoholu, nie sądzisz nigga?
Tylko co wspólnego ma Nawalny Wąsik i Kamiński do tematu POKO? |
|
|
|
|
Biorą się za Ziobrę, Błaszczaka, oj będzie kwik ... A potem czas na troli Pisowskich .
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Najgorzej jak się wezmą za szpital im PCK w Nisku, nie sądzisz Jaca?
|
|
|
|
|
Czytam że człowiek który się popłakał bo uznał że naszym kraju łamana jest konstytucja, teraz stwierdza że zgnieciemy Putina w ziemię, cokolwiek to znaczy...
Nie żebym był fanem Fiutina , ale wydaje mi się obecny marszałek Sejmu stanowi dla ruskiego prezydenta tylko takie zagrożenie , że może wywołać u niego niekontrolowany atak śmiechu... Czasami skutkiem tego ludzie mogą się nawet udławić/udusić i chyba tylko tak jest w stanie Hujownia zaszkodzić Fiutinowi... No może jeszcze sobie popuścić ze śmiechu ale to raczej mu większej krzywdy nie wyrządzi... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Równouprawnienie K/M ,zaczyna się kończyć w toalecie...
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Czy Marszalek Hałownia wrócił juz spod Moskwy z Hetmanem Różańskim? A moze jest zbyt zajety rozmontowywaniem TK.
Tygrysek zapełnia szeregi armijne kadrą z przeszłością radziecką Tak chamie upadłeś.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Pozostaje pytanie gdzie się podział Agro-karzeł? |
|