|
|
|
PSL juz nie wspiera chłopów, Kołodziejczak pokazał im palca. Sprzedajne,,,, Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
No dobra to gdzie się podział Agro-karzeł i kiedy będzie paliwo za 5,19?
|
|
|
|
|
Glonki i wodorosty
Wracajac do poważnych spraw. W piątek przewodnicząca KE Ursula von der Leyen odwiedzi Polskę wraz z premierem Belgii Alexandrem De Croo. Wspólnie wezmą udział w trójstronnym spotkaniu z premierem Donaldem żeby przekazać Donkowi stanowisko Polski na spotkanie w Waszyngtonie Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT PSL juz nie wspiera chłopów, Kołodziejczak pokazał im palca. Sprzedajne,,,, No ale poczekaj. Może chcą to w ten sposób wytłumaczyć" Efecta95 - LPG = 6,75 - 3,06 = 3,69 No i nikt z obecnego prawdomównego rządu NIE MÓWIŁ W JAKIEJ BĘDZIE WALUCIE!!!! Tak więc to nie wina Tuska że nie potraficie słuchać. Na szczęście na niego nie głosowałem więc nie jestem na siebie wk.....y. To przez takie osoby potem mówią aby nie ufać RUDYM i łysym.... |
|
|
|
|
CYTAT Detoksykacja organizmu przydałaby się wielu ludziom nadużywającym alkoholu, nie sądzisz nigga? Tylko co wspólnego ma Nawalny Wąsik i Kamiński do tematu POKO? Pić mogę,bo powiedzmy- Bóg dał mi "wolną wolę" i mogę robić co chcę. Nikogo nie zmuszam do naśladowania mnie. Ale...? O ile pamiętam z Biblii,idąc twoim tokiem "rozumowania",wychodzi że Jezus "rozpijał" weselników w Kanie Galilejskiej. A ty? Może kiedyś sprawdzisz smak różnych alkoholi. Jestem pewien,że twoim przypadku,tu i teraz,"seks po alkoholu" i papieros"tuż po",nie wchodzi w grę. Nie masz"go"na trzeźwo,tym bardziej po spożyciu. Pozostaje pewnie,tylko partnerka,czyli"Zosia Samosia"i rękodzieło... Ładnie to tak,biblijnego Onana naśladować? Znajdź jakąś desperatkę,nie mówię o seksie za kasę i wreszcie "rozprawicz się"!!! A co do w/w przez ciebie "panów przestępców",to w pierdlu podobno ciągnęli losy,o to komu oni,jako pierwszemu,"obciągną",ale nie wiem o co chodzi... Jeden z nich(zgadnij który),przez tydzień miał "miesiąc"trzeźwości i schudł... 30 deko. Alkohol wyparował? Obejrzyj zdjęcia w Necie,kiedy Anżej tuli do piersi zapłakanego Kamińskiego.Żenuła... I na koniec cytat:"...co wspólnego ma Nawalny Wąsik i Kamiński do tematu POKO?" Pytanie moje ,za pytanie twoje. Co ty masz wspólnego z nami, w temacie"inteligencja"? SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Uwielbiam twoje pijackie historie , nigga. Myślałeś może kiedyś o założeniu bloga? Opisywałbyś swoje niezwykle celne spostrzeżenia dotyczące wielu aspektów naszego życia. Mogło by się to nazywać np " Alkoholik przeciwko światu" albo coś w tym stylu. Może nawet wygrałbyś jaką nagrodę...
W każdym razie nigga , temat POKO jak rozumiem dotyczy obecnej władzy i jej przystawek. Tak mi się wydaje, mimo całego entuzjazmu jaki wzbudza we mnie twoja radosna twórczość... |
|
|
|
|
Sędzia Stuleja podpisał ale się nie cieszył... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ooo palił ale się nie zaciągał, w todze ale nie sędzia. Relatywizm w pełnej krasie
Czego Kompromitacja 13-go Grudnia jeszcze gawiedzi dostarczy Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Sypie się domek z kart.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Protest rolników. Skandaliczny baner i flaga. "Nie będzie zgody" "Putin, zrób porządek z Ukrainą i Brukselą, i z naszymi rządzącymi" - baner o takiej treści, wraz z flagą ZSRR, pojawił się na jednym z traktorów podczas protestu rolników w Gorzyczkach. Jest reakcja MSWiA. https://www.tokfm(...)kow.html Panie ministrze Kierwiński ... Tą swołocz za ryj spałować i deportować z krajów Unii. Z nich są tacy rolnicy jak z Kaczyńskiego wysoki przystojny szatyn "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Figlarzu a nie wiesz przypadkiem kiedy będzie to obiecane paliwo za 5, 19?
|
|
|
|
|
CYTAT Figlarzu a nie wiesz przypadkiem kiedy będzie to obiecane paliwo za 5, 19? Ministrant a taki wieśniak jak ty nie bierze dotacji do paliwa ? "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Figlarzu nic nie wiem o żadnej dotacji do paliwa...
Wiem natomiast że w kampanii wyborczej ryży dużo gadał i jeszcze więcej obiecał... |
|
|
|
|
CYTAT Panie ministro Kierwo... Tą swołocz za ryj, spałować i deportować z krajów Unii. Widziano tam tego Pekińczyka z AgroRui PS. Tez słyszałam ze hejter dostał od PO ponad 300 tys. Bananie, mam nadzieje ze nie tyrasz za frajer dla tej gansty Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Figlarzu a jak szukasz wieśniaków to macie przecież tego swojego Agro-karła...
Ciekawe jakbyście stanęli obok siebie to który byłby wyższy... |
|
|
|
|
Widzisz ministrant Pan Kołodziejczak to człowiek ze wsi i do wieśniaka takiego jak na ten przykład ty dzieli go przepaść Nie wiem ministrant, jaki jesteś wysoki, ale mi to lotto ...ale i tak główne twoje zajęcie odbywa się na kolanach więc i tak każdy jest wyższy od ciebie.
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Skoro tak twierdzisz figlarzu karzełku...
Połączyłeś już kropki? Putin, mafia sołnecewska , Ordo Iuris, Macierewicz, rolnicy, strajki - wszystko się logicznie układa.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odpolitycznienie prokuratury. I cyk kolejny konkrecik odhaczony....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Skoro tak mówił to pewnie nie tylko po to żeby okłamać wyborców... |
|
|
|
|
Plan likwidacji Orlenu.
|
|
|
|
Chłop opisał jak POKO-muna za pieniądze podatników karmiła zwykłego trolla internetowego i teraz sekta SilnychRazem grozi jemu i jego rodzinie. Uśmiechnięta Polska w pigułce...
|
|