|
|
|
CYTAT (ministrant) Trochę cię nie rozumiem figlarzu No cudotwórcą to ja nie jestem .... niestety Donald Tusk odpowiedział prezesowi PiS. "Jeśli wiesz, co mam na myśli" - Mamy za sobą pierwszy miesiąc w dziejach Polski od bardzo długiego czasu, gdzie urodziło się poniżej 20 tys. dzieci - mówił podczas spotkania w Leżajsku Jarosław Kaczyński. Za ten stan rzeczy skrytykował rządzących. Wypowiedź prezesa natychmiast skontrował Donald Tusk. "Jarosławie, kluczowe decyzje w tej sprawie zapadały wiosną zeszłego roku - jeśli wiesz, co mam na myśli" - napisał w mediach społecznościowych. Czytaj więcej na https://wydar(...)n=chrome Mistrz z tego Donka ...Jarek po raz kolejny zgaszony jak pet "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT (ministrant) Trochę cię nie rozumiem figlarzu No cudotwórcą to ja nie jestem .... niestety Donald Tusk odpowiedział prezesowi PiS. "Jeśli wiesz, co mam na myśli" - Mamy za sobą pierwszy miesiąc w dziejach Polski od bardzo długiego czasu, gdzie urodziło się poniżej 20 tys. dzieci - mówił podczas spotkania w Leżajsku Jarosław Kaczyński. Za ten stan rzeczy skrytykował rządzących. Wypowiedź prezesa natychmiast skontrował Donald Tusk. "Jarosławie, kluczowe decyzje w tej sprawie zapadały wiosną zeszłego roku - jeśli wiesz, co mam na myśli" - napisał w mediach społecznościowych. Czytaj więcej na https://wydar(...)n=chrome Mistrz z tego Donka ...Jarek po raz kolejny zgaszony jak pet No ale co wynika z wypowiedzi Twojego szefa? Napisał jedno zdanie i co? Na wiosnę zeszłego roku dużo się działo, drzewa kwitły, koty się "marcowały"... Może zdradzisz Nam rąbek tej tajemnicy? |
|
|
|
|
Typowy figlarz/regres be like:
Za pisu dzieci się nie rodziły, a teraz zaczną... |
|
|
|
|
CYTAT No ale co wynika z wypowiedzi Twojego szefa? Napisał jedno zdanie i co? Na wiosnę zeszłego roku dużo się działo, drzewa kwitły, koty się "marcowały"... Może zdradzisz Nam rąbek tej tajemnicy? A ty serio jesteś aż tak mało inteligentny ? Ministrant wyjaśnij swojemu koledze ile w przybliżeniu trwa ciąża No i za ile można o cokolwiek oskarżać w tej sprawie obecny rząd bo mam wrażenie że kolega do szkoły miał pod sporą górkę jak Kaczyński I dziw się człowieku ze Stalowa to stolica PiSlamu "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Tym bardziej że za pisu się dzieci nie rodziły a teraz już zaczną...
Skoro Tusk sprawił że mamy wczesną wiosnę , to może tak samo sprawi że ludzie zaczną ze sobą kopulować bez zabezpieczenia ... Jestem niemal pewien że za rok o tej porze kryzys demograficzny będzie zażegnany ... |
|
|
|
|
Czy ktoś może to zdementować?
Mam plan! Jaki? Ku..a sprytny! |
|
|
|
|
Odkąd się skończyły demonstracje kod-u to resortowi emeryci wyraźnie się nudzą...
Ryży im obiecał przywrócić wysokie emerytury , przynajmniej dba o swój elektorat... |
|
|
|
|
Nie wiem czy to wiosna czy ludziom puszczają nerwy gdy chcą się najeść 8 gwiazdkami bo bezrobocie urosło za Donka. A to dopiero wiosna.
W lecie łatwo się protestuje a PO skoku Donka na złotego NBP to z przyjemnością.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Czemy ci prawicowi "eksperci" są aż tak głupi ? Swego czasu podczas kampanii wyborczej na spotkania z Tuskiem przechodziły setki jak nie tysiące osób w rudych perukach . JPDL i tacy ludzie maja prawo wyborcze
Pięknie Pan Kobos topi PiSowców Szkoda że utajnili resztę zeznań "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Figlarzu jakiś wasz kolega z sekty oddział Tworki upublicznił swoją twórczość...
Wasza organizacja ewidentnie w ofensywie... |
|
|
|
|
PS.
Podobno nawet inwestycja Intela jest zagrożona w Polsze. Po co nam, jest w Niemczech. Panie, chroń nas od Zielonych Lunatyków na wsi, pałkownika w sztuce, ORP w sądzie, Kosiniaka Tankisty, morowego powietrza w mediach, kamieni młyńskich u polskiej szyi, Lewackiej w szkole i Donka w Warszawie, Panie miej nas w swojej opiece. Nie karz ich popleczników juz więcej,,, bo nie wiedzą co czynią Polsce. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Nabuchodonozor po co ci w zasadzie rozum jak CI na lewo od centrum go mają
Ministrant twoje wycie jest bardzo cudowne ManCwel nic dziś nie do... "rzucił" do pieca ? Donald Tusk wycofał wniosek z TK. Nadciąga fala odszkodowań za lockdown? Donald Tusk wycofał wniosek złożony do Trybunału Konstytucyjnego w 2020 roku przez ówczesnego premiera Mateusza Morawieckiego ws. "odszkodowań za legislacyjne bezprawie". Wniosek miał utrudnić przedsiębiorcom dochodzenie odszkodowań za lockdown. Tym samym obecny premier otwiera drogę do ich wypłaty. Czytaj więcej na https://bizne(...)n=chrome Ooo kolejne dobre wieści dla przedsiębiorców Pięknie rządzi nasz nowy rząd "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Bardzo pięknie figlarzu...
Złośliwi piszą że baba przeżyła bo się dowiedziała że nam odblokowano KPO... |
|
|
|
|
Jak tam rodacy , przelewy z KPO już na kontach? Ja właśnie swój dostałem...
Kupię sobie pięć litrów ropy i kilo czereśni. Może wystarczy... |
|
|
|
|
CYTAT Jak tam rodacy , przelewy z KPO już na kontach? Ja właśnie swój dostałem... Kupię sobie pięć litrów ropy i kilo czereśni. Może wystarczy... ***** *** |
|
|
|
|
Ok batman...
|
|
|
|
|
***** *** |
|
|
|
|
A ty co sobie kupiłeś za swoje KPO batman?
|
|
|
|
|
CYTAT Jak tam rodacy , przelewy z KPO już na kontach? Ja właśnie swój dostałem... Kupię sobie pięć litrów ropy i kilo czereśni. Może wystarczy... Ty już się starasz o rentę kościelną ? Może pomyśl o przeszczepię mózgu od ocean sunfish . Może bez szału ale lepszy model od tego co posiadasz. A nie myślisz o luksusach "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT A ty co sobie kupiłeś za swoje KPO batman? Dworek Obajtka i działkę od Morawieckiego. ***** *** |
|
|
|
|
Dzisiaj macie zgrupowanie swojej sekty chłopaki?
Będziecie się modlić się świętego ryżego? |
|
|
|
|
Ale ty wiesz batman że pisowskich złodziei zastąpią tacy sami tylko że z innej partii? Ty zdajesz sobie sprawę z tego prawda?
|
|
|
|
|
Nie jestem symetrystą i ty też nie, chociaż ty udajesz, że jesteś. Ja wolę złodziei tamtych a ty tamtych.
PiS przebił w złodziejstwie platfusow już kilka razy a do tego można dodać wiele innych wad tych miernot. Gorsza byłaby tylko KonfedeRosja. ***** *** |
|
|
|
|
Bardzo odważne słowa jak na członka sekty batman...
Ja bym chyba tak nie potrafił... |
|
|
|
|
CYTAT Wniosek miał utrudnić przedsiębiorcom dochodzenie odszkodowań za lockdown. Tym samym obecny premier otwiera drogę do ich wypłaty. Naprawdę chcą zwrócić kasę za tarcze,,, czy Niezłomni sędziowie słusznie minionego etapu wyszukali sposób na danie jeszcze odszkodowania " walczącym o praworządność" z AgroRui na górkę? Niezatapialny ORP Bondar mnie zaskakuje. Niedługo dokopie się do płaszcza dolnego To urodzony Przodownik i Rekordzista. Wklejam bo niedługo postępowa baza programowa Lewackiej wygumkuje największe osiągniecia pożytecznych. I zastąpi ich nowymi człowiekami,,,
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|