|
|
|
Figlarzu mało mnie interesują twoje wynaturzenia. To twoja prywatna sprawa...
Bardziej bym się martwił twoim sekciarstwem . To już jest poważna sprawa... Guru rzuca hasło i członkowie sekty popełniają zbiorowe samobójstwo albo rozpylają sarin w metrze... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ministrant o moje się nie martw jestem tak zwyczajny że aż to może być nudne Zacznij martwić się o swój przebieg ...
Widzisz to jest tak że mój guru żyje tylko w twojej bani Ja jestem z tych anty, a nie z tych za . Ostatni raz zagłosowałem za kimś to były jeszcze czasu KPNu no ale Moczulski był z tych kryształowych ... A nie jeszcze głosowałem za Kwaśniewskim i na tym się skończyło A teraz pozwolisz że obejrzę program o brunatnej mafii ;) "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
W necie jest przemówienie Radosława Sikorskiego,w którym"przeczołgał"swoją opinią, fjutinowych kacapów.
Już widzę jak na forum przemawiałby mlaskający Kacor albo przerażony Anżej. https://demot(...)zas-Rady Dodam,że syn Sikorskiego służy w armii amerykańskiej. Natomiast synowie Jarka są jeszcze plemnikami. Na szczęście,bo pewnie i tak"strzelałby ślepakami"i to w kołdrę! Może ktoś wyjaśni w sposóp przystępny dla jego rozumu- skąd się biorą dzieci. https://demot(...)te-ze-az SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Właśnie tak nigga . Fiutin pewnie sobie popuścił ze śmiechu jak mu powiedzieli co tam Sikorski albo Hujownia wygadują...
|
|
|
|
|
Ministrant jak tam nazikomuchu podobał ci się program o brunatnej swołoczy ?
Radosław Sikorski chwalony na całym Zachodzie. Zrobił furorę swoimi wystąpieniami Radosław Sikorski udzielił interesującego wywiadu dla największych amerykańskich telewizji: Bloomberg TV, MSNBC, CNN i dziennikowi "The New York Times". Minister spraw zagranicznych w udzielanych wywiadach pokazał się z bardzo dobrej strony jako polityk pewny siebie i niezwykle odważny, i jest chwalony na całym Zachodzie. I my także przyłączamy się do gratulacji pod jego adresem. https://styl.(...)=Fanpage Tylko komuchom to nie w smak "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Figlarzu pamiętaj że w każdej sekcie guru może być tylko jeden. Waszym guru jest ryży i tylko on posiada boskie przymioty. W momencie którym wasza organizacja zaczyna wielbić kogoś innego , to przywódca duchowy skazuje go na śmierć albo wygnanie. Guru nie konkurencji i tylko on może cieszyć się poważaniem...
|
|
|
|
|
A zgłaszałeś już to swojemu proboszczowi ?
Wiesz może ministrant jak długo będzie cenzura pod artykułami ? Bo widzę kolejny raz przechodzi Slogan Polska dla Polaków ,,, Ale już Razem z przedsiębiorcami od wiosny będziemy tirami blokować rolnikom wjazdy na pola a we wsiach palić opony. Liczymy na zrozumienie ???? To niestety okazało się niepoprane politycznie "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Ale ty wiesz figlarzu że według sondaży ( tych samych co dają waszej sekcie miażdżące zwycięstwo w nadchodzących wyborach) ponad 80 procent naszych rodaków popiera protest rolników?
Jak to jest że jeżeli jeden sondaż jest dla waszej menażerii optymistyczny to się pod nim brandzlujecie , a inny byście najchętniej przemilczeli, bo już nie jest taki fajny... |
|
|
|
|
Gdzie się podział bojownik o wolność praworządność demokrację i tęczową miłość - batman?
Gdzie się podziali regres i gruby, szykują się do wyborów czy jak? https://www.youtube.com/watch?v=VAUNaM_wCgc Mazurek rozprawia się z kolejnym obłudnikiem z obecnej władzy. Poseł Raś ( kiedyś Platforma , teraz ZSL ) pewnie już więcej nie pójdzie do RMF-u. A przynajmniej nie do Mazurka... |
|
|
|
|
CYTAT Ale ty wiesz figlarzu że według sondaży ( tych samych co dają waszej sekcie miażdżące zwycięstwo w nadchodzących wyborach) ponad 80 procent naszych rodaków popiera protest rolników? A ty wiesz ministrancie że koło Wacława mi lata co myślą inni w takiej czy innej sprawie To chyba normalne że wolni ludzie mają swoje zdanie Wiem że Konfitury mówią we wszystkich tematach jednym głosem, ale tak właśnie działają sekty której się tak wypierasz Kiedyś na takich jak ty mówiono lemingi ale to już chyba nie modne To już wiem kto cenzoruje wpisy pod tym artykułem więc szkoda pisać komentarze "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Jestem już dość długo na tym forum żeby pamiętać jako moda ciebie figlarzu, a nawet grubego. Było to dawno temu ale dobrego niewiele mógłbym napisać...
To trochę tak jak ci zomowcy w marszach kodu. Za komuny katowali niewinnych ludzi a teraz wielcy obrońcy praworządności... |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Właśnie tak nigga . Fiutin pewnie sobie popuścił ze śmiechu jak mu powiedzieli co tam Sikorski albo Hujownia wygadują... Ty nie rozumiesz czy negujesz wszystko dla zasady? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Rozumiem tyle że ze światowych polityków na Fiutina a wpływ ma wyłącznie chińsk gensek . Nawet Bidena olewa i nie bardzo się przejmuje amerykańskim zaangażowaniem w konflikt na Ukrainie...
A taki Tusk, Sikorski czy Hujownia ( zresztą tak samo jak wcześniej Kaczyński, Duda czy Morawiecki ) to dla ruskiego prezydenta tzw pierdnięcie grzechotnika... Z innej beczki: wasza menażeria w końcu startuje w wyborach samorządowych czy jak zwykle popieracie lokalną POKO-munę gruby? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Rozumiem tyle że ze światowych polityków na Fiutina a wpływ ma wyłącznie chińsk gensek . Nawet Bidena olewa i nie bardzo się przejmuje amerykańskim zaangażowaniem w konflikt na Ukrainie... A taki Tusk, Sikorski czy Hujownia ( zresztą tak samo jak wcześniej Kaczyński, Duda czy Morawiecki ) to dla ruskiego prezydenta tzw pierdnięcie grzechotnika... Z innej beczki: wasza menażeria w końcu startuje w wyborach samorządowych czy jak zwykle popieracie lokalną POKO-munę gruby? Czyli bez zmian, nie ogarniasz, a zatwardziała głupota nie pozwala ci niczego przyjąć do wiadomości. Inaczej mówiąc, ciasny umysł. A co do wyborów, to startujemy w ugrupowaniu które popierasz. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Tak tak gruby. Ty figlarz i batman macie otwarte umysły i jesteście światłą elitą tego kraju...
Jeżeli ktoś z konfy was wpuścił na listy, to chyba postradał rozum... |
|
|
|
|
CYTAT Tak tak gruby. Ty figlarz i batman macie otwarte umysły i jesteście światłą elitą tego kraju... Jeżeli ktoś z konfy was wpuścił na listy, to chyba postradał rozum... No, zgadzamy się wreszcie. Dziękuję. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Z figlarzem czy batmanem na pewno się zgadzasz gruby...
Dobrze że przynajmniej dzieci z tego nie będzie... |
|
|
|
|
CYTAT Dobrze że przynajmniej dzieci z tego nie będzie...umiech Tak tak gruby. Ty figlarz i batman macie otwarte umysły i jesteście światłą elitą tego kraju... Ministrant z twoich bezeceństw podsutanianych na bank nie będzie dzieci Elitą jak elitą ale nadzieją to na bank "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Czysta aryjska krew z Pomorza czy ze Slaska?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Figlarzu ja wiem że lata szkolnej edukacji to była dla ciebie droga przez mękę. Jeżeli ktoś taki ty ma być dla nas nadzieją to jesteśmy straceni...
Zupełnie tak samo jak w przypadku waszego guru i niektórych z jego kapłanów. Skoro uważacie że ci łajdacy przeprowadzą was suchą stopą przez oceany kryzysów to lepiej sporządź testament zawczasu... Ale już wróćmy figlarzu do tematu: czyli obecna władza i jej przystawki- Donald Tusk i jego trzecia noga... |
|
|
|
|
Oglądam trochę te komisje sejmowe i nie mogę się nadziwić Tuskowi ( bądź co bądź człowiek obdarzony inteligencją) że takich bałwanów jak Joński i Szczerba postawił na ich czele. Chodzili w kampanii wyborczej po urzędach i robili trochę zamieszania, ale teraz w świetle kamer kompromitują sami siebie a najbardziej swoją formację polityczną...
Guru chyba nie będzie zadowolony z postawy tych harcowników, tym bardziej jak mu usłużni doniosą że Joński przegłosował swoje własne wykluczenie z obrad... Sam widzisz figlarzu że zapał i zaangażowanie to zbyt mało żeby coś osiągnąć... |
|
|
|
|
Ktoś wie dlaczego marszałek Hujownia chce głosować nad liberalizacją prawa aborcyjnego dopiero po wyborach samorządowych ? Przecież padły w kampanii obietnice dotyczące tzw praw kobiet. A jak się okazuje prawo do wolnej skrobanki to właśnie taki postulat...
Taką aborcję to ja rozumiem... |
|
|
|
|
Zaczęło się : pieniędzy nie ma i nie będzie... |
|
|
|
|
CYTAT A zgłaszałeś już to swojemu proboszczowi ? : Nie proboszczowi,ale swojemu zwierzchnikowi, czyli zgłosi do bis.kupa. Pewnie będzie tak,ale dopiero gdy skończą,"figlować kropidłem"... SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|