|
|
|
https://twitter.com/RobertKwit5/status/1765381390206374313
https://twitter.com/wiihol/status/1765386569014288407 Uśmiechnięta Polska... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niby Polska uśmiechnięta ale nerka obita policyjną pałą boli tak samo jak za poprzedniego reżimu...
|
|
|
|
|
Hujownia otoczył Sejm zbrojnym kordonem - ja w szoku...
I jeszcze ta sejmowa zamrażarka , której miało nie być a jest... |
|
|
|
|
Uśmiechnijcie się! Dlaczego nie chcecie się uśmiechać? |
|
|
|
|
Ministrant parówo ale ty wiesz że możesz edytować posta ? I że i tak nikt w te twoje linki nie wchodzi ? Wiesz to nie ?
ps.Brawo Pan premier Donald Tusk, niech panuje nam dożywotnio !!! I Zawsze ***** *** i Konfederacje "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Wiem tyle figlarzu że ten temat dotyczy obecnej władzy i jej przystawek. Nie jestem przekonany czy którykolwiek twój post jest z tym tożsamy...
Znalazłem w sieci twojego mentalnego pobratymca. Przypuszczam że też lubi banany... |
|
|
|
|
CYTAT Nie jestem przekonany czy którykolwiek twój post jest z tym tożsamy...] Ministrant ale wiesz to że twoje przekonanie mi koło Mentzena lata ? Wiesz to nie ? ps. Brawo Pan premier Donald Tusk, niech panuje nam dożywotnio !!! I zawsze ***** *** i Konfederacje "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Skoro tak twierdzisz figlarzu ...
A nie wiesz gdzie się schował Agro-karzeł? I gdzie jest to paliwo za 5, 19 które twój pan ryży premier obiecał przed wyborami? |
|
|
|
|
Kłótnia w praworządnej rodzinie... Hujownia to agent Opus Dei nasłany przez Watykan żeby zniszczyć szlachetnego ryżego... |
|
|
|
|
Wolna i uśmiechnięta Polska. Tylko dlaczego dupa boli tak samo jak za poprzedniego reżimu? |
|
|
|
|
Jest i Agro-karzeł ...
https://twitter.com/KochanyPrezio/status/1765411115180204253 Pewnie i figlarz-karzeł też się zaraz przywlecze... A właściwie to Abo-karzeł... |
|
|
|
|
Polski patostreamer złapany w Czechach. Sąd go wypuścił, bo poręczył za niego poseł Braun Czescy policjanci złapali, a sąd wypuścił na wolność poszukiwanego trzema listami gończymi Marka M., patostreamera o pseudonimie Czujny. Mężczyzna uniknął aresztu, bo poręczył za niego poseł Konfederacji Grzegorz Braun. Krakowska prokuratura podejrzewa "Czujnego" między innymi o znęcanie się nad bliską osobą - mężczyzna uciekł we wrześniu ubiegłego roku z posiedzenia aresztowego. Nieuchwytny Marek M. Mężczyzna został zatrzymany przez policję w czerwcu 2023 roku, a we wrześniu uciekł z posiedzenia aresztowego w krakowskim sądzie. Od października jest poszukiwany listem gończym. Wcześniej aresztowania 42-latka odmawiał dwukrotnie sąd w Oświęcimiu. Dopiero gdy nad jego sprawą pochylił się Sąd Okręgowy w Krakowie, zapadła decyzja o tymczasowym areszcie. Na jej wykonanie było już za późno, bo "Czujny" był już nieuchwytny. Jako pierwsze o sprawie poinformowało RMF FM. https://tvn24(...)t7807740 Jak może być dobrze w tym kraju jak parówa z Konfy może poręczyć za innego bandytę "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Co nie zmienia faktu figlarzu że ten temat dotyczy obecnej władzy a nie konfy...
Ani tym bardziej twojej homoseksualnej fascynacji... A policja jak pałowała za pisiora tak dalej to czyni... Innymi słowy w tym kraju nic się nie zmieniło , a jak już to na gorzej... |
|
|
|
|
Banany chyba potaniały bo pawiany bardziej aktywne...
Patrz figlarzu kogo przyjmują do milicji. Powinieneś aplikować... |
|
|
|
|
CYTAT Co nie zmienia faktu figlarzu że ten temat dotyczy obecnej władzy a nie konfy... Ani tym bardziej twojej homoseksualnej fascynacji... A policja jak pałowała za pisiora tak dalej to czyni... Innymi słowy w tym kraju nic się nie zmieniło , a jak już to na gorzej... Ministrant parówo każdy wie tylko widocznie nie ty, że twój zwieracz też ma limitów kilometrach a twoje plebejskie teksty są fajne tylko dla fajnoparów z konfy ale wyj bo to nadal jest zabawne ;) ps.Brawo Pan premier Donald Tusk, niech panuje nam dożywotnio !!! I Zawsze ***** *** i Konfederacje cool "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Skoro tak twierdzisz figlarzu tzn że na pewno tak nie jest...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Duma i uprzedzenie Bolec.
On bowiem wrócił na białym koniu jak to przepowiadałeś. Pogrążył fałszywych proroków z struktur pisowskich i okrył wstydem. Chwała mu zatem. Niech nam króluje i obdaża swą łaską zasiłków socjalnych i praworządnością. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Skoro tak twierdzisz regresie...
Ta cała wasza uśmiechnięta Polska okazuje się niezbyt przyjemnym miejscem do życia. No chyba że ktoś poprzestaje na tym co mu mówi TVN ... Najlepszą antyreklamą tego bajzlu jest też zachwyt twojego frienda Abo-karła. Skoro takie szumowiny jak wy przyklaskujecie temu co się dzieje , to ja już nic więcej nie chcę wiedzieć.... Jeżeli wasza menażeria za czymś optuje to ja z automatu ustawiam się po drugiej stronie. Przyzwoity człowiek nie może się bratać ze stadem pawianów... |
|
|
|
|
Bosak rano był u Mazurka w RMF. Kto jest zainteresowany niech posłucha i sam wyciągnie wnioski. Dla mnie 10/10 ...
Rozprawia się w sposób koncertowy z propozycjami Bodnara odnośnie TK i pokazuje prawdziwe oblicze POKO-muny ... https://www.youtube.com/watch?v=QmtHZV2pgq8 Dawniej uważałem Bosaka za sugar baby mecenasa Konia ale chyba się myliłem... |
|
|
|
|
Ministrant długo musiałeś być w konfie żeby dostąpić zaszczytu obrobić berło starszemu konfiarzowi ?
Zamieszki podczas protestu rolników. Pierwsi skazani "Dwóch podejrzanych zatrzymanych w czasie wczorajszych protestów, wobec których czynności procesowe były prowadzone w trybie przyspieszonym, wyrokami Sądu Rejonowego dla Warszawy-Śródmieścia zostało skazanych. Sąd ocenił ich zachowanie jako czyny o charakterze chuligańskim" - poinformowała w czwartek warszawska policja. Czytaj więcej na https://wydar(...)n=chrome I super ... najwyższy czas by hołota zaczęła być karana za swoje przestępstwa ps.Brawo Pan premier Donald Tusk, niech panuje nam dożywotnio !!! I Zawsze ***** *** i Konfederacje "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Figlarzu rozumiem że miałeś ciężkie dzieciństwo . Wiem że przez swoją niskorosłość byłeś poddawany ostracyzmowi i przez to wpadłeś w ogromne kompleksy. Słyszałem też o twoim alkoholizmie. Nawet ci trochę współczuję ale nie zmienia to faktu że ten temat nie powinien zawierać po pierwsze twoich fantazji homoseksualnych , a po wtóre opinii nt. konfy. Załóż sobie temat Konfederacja i pisz na nim do woli . Czy ja ci tego bronię?
Nie twierdzę że wszyscy mają gardzić uśmiechniętą Polski tak jak ja. Rzecz w tym że jesteś jej antyreklamą . Skoro człowiek o twojej proweniencji podkreśla swoje przywiązanie do sekty ryżego , to gorszego świadectwa obecnej władzy nie można wystawić... |
|
|
|
|
CYTAT Dawniej uważałem Bosaka za sugar baby mecenasa Konia ale chyba się myliłem... Czas to najlepszy diagnosta. Najstarsi górale to potwierdzają. Nietrudno się domyśleć ze PiS PO to nie jedno zło. PO/PSL/SLD to biblijne zło. Pokonajmy to zło albo nas zniewoli od małego. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
|
|