|
|
|
CYTAT Dlatego najpierw trzeba posprzątać śmieci, wyrwać chwasty. Potem alleluja i do przodu. Większość konkretów Tuska to miało być sprzątanie po PiSie. Miało wystarczyć 100 dni teraz słyszymy że nawet 3 lata będzie mało. Polacy idą jak barany, jedni za Donaldem drudzy za Jarkiem inni skręcają w trzecia drogę śmiejąc się że głupi mieszkańcy Rosji wierzą w propagandę Putina. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lepsze niespełnione obietnice Tuska niż spełnione obietnice Kaczyńskiego.
***** *** |
|
|
|
|
Właśnie tak batman. Szkoda tylko że dupa boli tak samo...
Zamienić dziadostwo na ch.jostwo i jeszcze się z tego cieszyć... |
|
|
|
|
To twoja ocena twojej dupy. Mnie dupa nie boli.
***** *** |
|
|
|
|
W takim razie gratuluję batman...
A może boli tylko udajesz że nie czujesz... W psychologii to się chyba nazywa wyparcie... |
|
|
|
|
Uwaga ważne info...
W razie czego możemy wysłać marszałka Hujownię i on uspokoi sytuację... |
|
|
|
|
A po co uspokajać? Tam wszyscy zadowoleni i uśmiechnięci.
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT CYTAT Goń się patusie, zacznij cytować całość albo zapraszam wypierdalać na całość odpowiedziałam Znowu się Słoiki skrzykną na Internetach na wybory i będą głosować po nocach. Ubywatelskość. zacytowałeś część. Wypierdalaj manipulatorze. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Gruby a możecie się gonić w innym wątku. Ten temat dotyczy partii rządzącej i jej przystawek...
Robert Mazurek podsumowuje sto dni rządu i sto konkretów zarazem. Polecam... https://m.youtube.com/watch?v=gqMcNZVMl1A&pp=ygUHbWF6dXJlaw%3D%3D Ryży okłamał ludzi i generalnie nie wywiązał się ze swoich obietnic. Ja w szoku... |
|
|
|
|
CYTAT Właśnie tak batman. Szkoda tylko że dupa boli tak samo... Zamienić dziadostwo na ch.jostwo i jeszcze się z tego cieszyć... ciebie to całe życie ruchają, więc jaka dla ciebie różnica? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Gruby a możecie się gonić w innym wątku. Ten temat dotyczy partii rządzącej i jej przystawek... I co w związku z tym? Cała prawda całą dobę. alleluja i do przodu CYTAT Robert Mazurek podsumowuje sto dni rządu i sto konkretów zarazem. Polecam... Oglądałem, bardzo dobre. Również polecam. CYTAT https://m.youtube.com/watch?v=gqMcNZVMl1A&pp=ygUHbWF6dXJlaw%3D%3D Ryży okłamał ludzi i generalnie nie wywiązał się ze swoich obietnic. Ja w szoku... A to niespodzianka ty w szoku? miałeś jednak inne oczekiwania? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Gruby kiedy zaproponowałem ci bezpośrednią konfrontację w ustronnym miejscu to nie byłeś taki odważny. Nie będę brudził sobie rąk wchodząc w pyskówkę z osobnikiem twojego pokroju, tylko jeszcze raz proszę o przestrzeganie tematu...
Ten wątek dotyczy obecnej chujni którą ty wespół z chłopakami nazywasz uśmiechniętą Polską i tego się trzymajmy... |
|
|
|
|
CYTAT Gruby kiedy zaproponowałem ci bezpośrednią konfrontację w ustronnym miejscu to nie byłeś taki odważny. Nie będę brudził sobie rąk wchodząc w pyskówkę z osobnikiem twojego pokroju, tylko jeszcze raz proszę o przestrzeganie tematu... Tak twierdzisz. Prawda jak zwykle okazuje się być zupełnie inna. Masz rację nie ma co się wdawać w pyskówki. Alleluja i do przodu Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Dobrze gruby ale idź sobie poganiać na inny temat. Ten wątek dotyczy partii rządzącej i jej przystawek a nie ciebie i twoich problemów...
|
|
|
|
|
I właśnie w temacie. Mazurek i Stanowski podsumowują polityczny tydzień. Coś czego w tvn ani żadnej republice nie znajdziecie...
https://m.youtube.com/watch?v=aGascAojwJo&pp=ygURbWF6dXJlayBzdGFub3dza2k%3D |
|
|
|
|
Debata u Stanowskiego kandydatów na prezydenta miasta Warszawy...
Ten Czaskowski jakiś taki sztywny... |
|
|
|
|
Ruska rakieta wleciała w polską przestrzeń powietrzną ale minister tygrys tylko ryknął i odleciała na wschód...
Putin wie że z tą ekipa żartów nie będzie... |
|
|
|
|
No nie? Kiedyś to było... Rakiety, które grzybiarze znajdowali bo rząd twierdził, że nic nie było. Teraz to nudy.
***** *** |
|
|
|
|
Chciałbym posiadać waszą dziecięcą naiwność batman...
|
|
|
|
|
Teraz jak ruska albo ukraińska rakieta wleci w polską przestrzeń powietrzną to sam minister tygrys ja w paszczę chwyci. A marszałek Hujownia odda ja Putinowi i to tak że go wgniecie w ziemię. Fiutin o tym wie i dlatego żyjemy w bezpiecznym kraju...
Osobiście sądzę że właśnie dzięki marszałkowi Hujowni nic nam nie grozi. Kto by chciał zadzierać z takim twardzielem? |
|
|
|
|
Wiadomo PO = PiS. Tylko jak PiS rządzi to jakoś mniej wyjesz.
***** *** |
|
|
|
|
Do pewnego momentu tak właśnie uważałem że lepsza opcja pro-amerykańska niż pro-niemiecka , batman . Ale przekonałem się że najlepsza jest opcja pro-polska a takiej ani pisiory ani tym bardziej wasza sekta mi nie zapewni...
Zawsze uważałem że ze wszystkich nacji na świecie najbardziej nienawidzą Polski Szwaby i Ruscy ( i ja ich też) , ale takie myślenie może zaślepiać. Bo nawet jeżeli nienawidzę tych dwu narodów to nie znaczy że mam się wypinać Jankesom... Więc zrewidowałem swoje poglądy i trzymam się tylko jednego : jedna cela dla kaczora i ryżego... |
|
|
|
|
Gdzie jest to paliwo za 5,19 co je nasz pan ryży premier obiecał w kampanii? Ktoś coś?
Batman może ty wiesz? |
|
|
|
|
A może pan ryży premier kłamał z tym paliwem? Jak zwykle zresztą... |
|
|
|
|
Pewnie dostała pani Joanna Order Polski Uśmiechniętej... |
|