|
![]() |
|
A jednak X Files to prawda, żyją wśród nas.
PS. Majonez jest tylko jeden. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Wiadomość z dnia 01.04.2024 z godz.16.01!
![]() Podobno jakiś facet z Szówska, sprzedawał przed świętami rzeżączkę zamiast rzeżuchy! ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
![]() Jest bardzo wesoło w tej uśmiechniętej Polsce ale będzie jeszcze bardziej... ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Pani ministra Kotula z waginetu Donalda Tuska to rzeczywiście bardzo ciekawa osobowość... ![]() Kiedyś rodzina takich ludzi trzymała w piwnicy pod kluczem... ![]() Jak można mówić o równości w kraju w którym wiek emerytalny jest różny dla kobiet i dla mężczyzn... ![]() |
|
|
![]() |
|
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Nigga a obchodzisz Międzynarodowy Dzień Widzialności Osób Transpłciowych? Zdaje się że nasz rząd swoim wyznawcom przekazał do wierzenia kolejny dogmat...
![]() |
|
|
![]() |
|
Bugga
![]() Moja orientacja seksualna jest powszechnie znana,pomimo tego, że się z tym nie afiszuję. ![]() Nie muszę się ukrywać-jestem normalny. ![]() Twoja propozycja deklu mnie nie interesuje! ![]() DESPERACIE-szukaj dalej,pod innym adresem.Moja sugestia np.jakaś plebania w Sosnowcu... ![]() Tam ostatnio były trzy sexafery. Po jednej takiej,trzech trafiło do piachu, kilku przeniesiono.Nie wiadomo gdzie są,ale będą dalej sprawowali"posługę kapłańska."Wyleciał"też na emeryturę biskup diecezji ![]() Tak więc zwolniło się "miejsce"u boku(od tyłu),u nowych proboszczów.Korzystaj. ![]() "Kropidło" w dłoń! ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Nigga ja nie podważam twojej orientacji, tylko pytam zwolennika obecnej władzy co myśli o dniu osób transpłciowych?
![]() |
|
|
![]() |
|
Polski obywatel został zamordowany przez siły zbrojne Izraela w Strefie Gazy. Jak myślicie co zrobią nasze władze? Jaka będzie ich reakcja?
![]() https://www.rmf24.pl/raporty/raport-izrael-w-stanie-wojny/news-izraelski-atak-w-strefie-gazy-zginal-polak,nId,7425223#crp_state=1 Jest szansa na zerwanie stosunków dyplomatycznych? ![]() Generał Tygrys , minister Sikorski i marszałek Hujownia to przecież nie są ludzie których można zlekceważyć... ![]() |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT ![]() Fajnopolacy co o nich sądzicie? ![]() W piąteczek wolna skrobanka a w sobotę święcenie "koszyczków"... ![]() Ja rozumiem że wyborcy tzw prawicowi to debile. Rozumienie świata dla tych wolnościowców jest mega trudne. Jeśli wolno autostradą jechać 140 km/h to tyle należy jechać, nie wolno mniej. Jeśli aborcja jest dozwolona, jeśli tabletka „dzień po” jest dozwolona to trzeba ją stosować zawsze a tabletkę łykać jak dropsy. Po wyborach śmiałem się że młode dziewczyny mają przerypane. Najpierw nakaz zapłodnienia invitro, później tabletka dzień po, a jak tabletka nie zadziała to aborcja. Tzw prawicowi wolnościowcy widzą tylko czarne i białe. Nie ma nic po środku. Bardzo to smutne. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Smutne gruby? W uśmiechniętej Polsce? Chyba ci się rządy pomyliły...
![]() Też święciłeś koszyczek gruby? ![]() Wierzysz w zabobony i gusła? ![]() Podobno jak 15-letnia Julka uprawia seks bez zabezpieczenia z 16-letnim Sebą , to wystarczy że będą to robić podczas pełni księżyca i na pewno nie dojdzie do zapłodnienia... ![]() Kiedyś o tym w Bravo Girl pisali. Nie zmyślam... ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Ta ostra i zdecydowana postawa naszych władz może rzeczywiście wywołać reperkusje... ![]() Na szczęście nikt nie wskazał palcem w stronę Żymian ... ![]() |
|
|
![]() |
|
Podwijałeś komeżkę na prośbę plebana to i masz pełne prawo dzielić się cennym doświadczeniem Bolec. Tabletki były zbędne.
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Skoro tak twierdzisz regresie...
![]() ![]() Tak jak pisałem powyżej: generał Tygrys , minister Sikorski i marszałek Hujownia to nie są ludzie których można zlekceważyć... ![]() Żymianie właśnie się o tym przekonali... ![]() |
|
|
![]() |
|
Międzynarodowy Dzień Widzialności Osób Trans.
Są osobopostacie mniej widzialne ![]() ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
![]() To mówicie ze przypadkowa rakieta spadła na traktor w Polsce i precyzyjnie wycelowana rakieta spadła na wolontariusza w Gazie. Gaśnica otworzyła oczy na PO. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Wierzysz w zabobony i gusła? ![]() Nie wierzę,bo nie czytam Ewangelii i nie ufam facetom w rajtuzach lub sukienkach. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
@juesek, nieczytanie nie tłumaczy z niewiedzy
![]() PS. Chyba zrobię sobie dziare, "unstopable" Właściwie to co mają na myśli? Pewnie to co juz słyszałam, "wasze dzieci będą jak my" brrrr Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
@art2deco
Praktykujesz wiarę Krk? Ile Encyklik papieskich przeczytałaś? ![]() Idę w dym-ŻADNEJ ! ![]() Z całym szacunkiem-O tym co pisał JP II masz takie pojęcie,jak ja. ![]() ZEROWE ! ![]() I za TO też Ciebie lubię. ![]() Co do Boga.Po co szukać,skoro wie dokładnie gdzie jestem? ![]() Czytałaś apokryfy? ------------------ Wracając do Twojego wpisu. Nie obraź się.Mam kilka pytań. Po co ludzie robią sobie dziary? ![]() Czy nie świadczy to o ich ukrytych kompleksach. ![]() Chęci wyróżnienia się z tłumu? Aby zobaczono że "jestem"JESTEEEM!!!Nawet kosztem tego, iż coraz bardziej staję debilką/debilem? Nikt mnie nie widzi, to się "dowartościuję"? ![]() Smutne... ![]() PS.Dalej czytam Koran i mam wątpliwości,wielkie,co do jego wyznawców. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Niezawodny @jusek wyłapał wszystkie moje podteksty, pewnie rozwine jesli czas pozwoli i nastrój będzie, dlatego Cię lubię. Bierzesz byka za rogi, nie ma s.ania po krzakach jak z resztą miękiszonów.
I jesteś gentleman bo nie wytknąłeś mi błędu w We are Unstoppable. PS. On wie na poważnie a Ty jeszcze nie. Apokryfy pewnie pozwalają się +/-zbliżyć z ludzkiego poziomu do prawdy objawionej. Kondensacja treści w NT jest rzeczywiście mocna i musisz poczytać przypisy. Potem wszystko staje się oczywiste i zrozumiale czemu służy. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
![]() Redaktor Lis w obronie Żymian. Nowe nie znałem... ![]() Podobno w Izraelu kryzys rządowy, boją się reakcji naszych władz... ![]() Generał Tygrys wyceluje rakiety w Kneset i się skończy żymiańskie rumakowanie... ![]() |
|
|
![]() |
|
Czekamy na wstępniaka jak relatywizować level Max z GW
![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Marszałek Hujownia niech no skończy z Putinem i weźmie się za Netanjahu to zrobi z niego marmoladę...
![]() Ależ ci Żymianie muszą teraz żyć w stresie że zadarli z niewłaściwą ekipą.... ![]() |
|
|
![]() |
|
Łypnęłam jednym okiem ( z troski o udar od uśmiechniętych ) na ojnet.
Cisza, nie ma wytycznych co myśleć. Glowa boli jak się wykręcą, strzelać z nieprecyzyjnych rakiet w przeludnione miasto i trafić w konwój wolontariatu kiepsko wygląda. Miały być precyzyjne i w Hamas. Jak się nie odwrócisz będą szarpać,,, No nie wiem, tu trzeba historii z wykręcaniem rąk niepełnosprawnym albo zdjęcia z ciałami dzieci. Nic poniżej nie przejdzie. Czas poszukać co pisali o traktorze,,, https://lublin.wyborcza.pl/lublin/7,48724,29143713,potezny-wybuch-pod-hrubieszowem-niedaleko-granicy-z-ukraina.html Na Wyborczej bez zmian, to nie temat dnia. Troska o koalicje ![]() https://wyborcza.pl/0,0.html Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Ministrant a co tam u Cwelo Polaków od ManCwela? zwieracz po świętach ok ?
![]() Anna Maria Żukowska wprost do władz Izraela. "Sąd wojenny dla winnych" "Rodzina ma dostać od Państwa Izrael zadośćuczynienie (...). Sąd wojenny dla winnych" - oceniła jednoznacznie Anna Maria Żukowska w serii wpisów, komentując śmierć polskiego obywatela w izraelskim nalocie. W podobnym tonie wypowiedział się Krzysztof Bosak. Na wpisy zareagował ambasador Izraela w Polsce. "Skrajna prawica i lewica w Polsce oskarżają Izrael o umyślne morderstwo" - stwierdził Yacov Livne. Wskazał przy tym na hipokryzję Krzysztofa Bosaka i przypomniał skandal z Grzegorzem Braunem Czytaj więcej na https://wydar(...)n=chrome "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|