|
![]() |
|
CYTAT ![]() Czy ktoś może to potwierdzić? ![]() To straszne jak Donek nabrał wielkomiejskich. Potwierdzam kompromitacje. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ambasador Niemiec potępił próbę zamachu na synagogę w Polsce. O reperacjach i praworządności w RP tak jak Niemcy to rozumieją to wspominał? Próba zamachu na Niemców w Kolonii na Sylwestra trwała pół nocy i nic. Opalone byczki zaganiały Niemki jak jałówki, i nic. Jest relokacja dla najbardziej jurnych do Polski. Było głosować w referendum kuce ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Dwóch"byłych"przestępców,Wąsik i Kamiński, kandydują list PiSdziarni.
![]() Nawet jest Jacuś Kurski. ![]() Okazało się, że "rodowitym" obywatelem Podkarpacia jest ...Obajtek. ![]() Chyba mnie pojebało do reszty,albo źle zrozumiałem żoliborskiego tetryka,który ich nominował. ![]() Na trzeźwo nie da się tego zrozumieć... ![]() W Okręgu nr 14 ,jedynym kandydatem jest ...Jaro Kaczyński! ![]() PS.Okręgów jest 13. ![]() Czternasty,jednomandatowy, to warszawskie Powązki.Będę głosował na prezesa. ![]() I jeszcze jedna osoba która kandyduje do Parlamentu-Becia Szydło. ![]() Ta Becia,która o unijnej fladze mówiła,że to"zwykła szmata". Teraz ona się szmaci... ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
A ty nigga w długi weekend znowu wybrałeś się do krainy zapomnienia?
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Jeden mści się za śmierć brata.
Drugi lekarzami za śmierć ojca pomiata. Jeszcze jakiś paranoik inny, ustala kto katastrofie był winny. Petunia non olet-pieniądz nie śmierdzi, prezes orlenu tak twierdzi. ...i tak dalej. Polskę na połowę dzieli, paranoja łapówkarzy, debili, mścicieli... ![]() ------------- Bugga ![]() U mnie weekend trwa cały rok. ![]() Nie sprawdzam która jest godzina,jaki dzień tygodnia, tylko który miesiąc. ![]() Wpadnij na imprezę. ![]() Jeśli masz szafę,wejdź do niej i będziesz u mnie,w Narnii. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
jusek,napisz jak Ci się żyje?Lepiej nie?Widzisz ceny w sklepach?Na stacjach benzynowych?Niedługo ceny gazu i prądu?Ale ja to też wiem że będzie LEPIEJ
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Czy ktoś może to zdementować? ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT jusek,napisz jak Ci się żyje?Lepiej nie?Widzisz ceny w sklepach?Na stacjach benzynowych?Niedługo ceny gazu i prądu?Ale ja to też wiem że będzie LEPIEJ I jeszcze problem z Odra i śnietymi rybami.Tak napier...ali na rząd PiS-u a tu co?Ku.wa zonk!!!
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT jusek,napisz jak Ci się żyje?Lepiej nie?Widzisz ceny w sklepach?Na stacjach benzynowych?Niedługo ceny gazu i prądu?Ale ja to też wiem że będzie LEPIEJ I jeszcze problem z Odra i śnietymi rybami.Tak napier...ali na rząd PiS-u a tu co?Ku.wa zonk!!!![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT jusek,napisz jak Ci się żyje?Lepiej nie?Widzisz ceny w sklepach?Na stacjach benzynowych?Niedługo ceny gazu i prądu? @stalówek123 Na brak kasy nie narzekam. ![]() Zapierdalałem na nią ,inwestowałem odpowiednio i na tym "sianie"przeżyję tzw.jesień mojego życia. ![]() Jeszcze zostanie. ![]() To co teraz zarabiam bo pracuję,jest...fanaberią? ![]() Nie chcę się nudzić,a często wspieram tych,którym"dobry Bóg"odmówił szczęścia,zdrowia... Do grobu niczego nie zabiorę. ![]() Ceny prądu? Wali mnie to. ![]() Przy lampie naftowej nie siedzę(lampki ledowe),panele-używki za niemal free.Jeśli już,to lubię, gdy chłodno, oświetlać dom kominkiem.Romantycznie jest. ![]() Paliwo do samochodu podrożało? ![]() Mam ich 3(zabytkowe,na chodzie),a jeżdżę komunikacją publiczną autobus,pociąg,samolot plus potem na miejsce taxi,chyba że blisko,to"z buta". ![]() Drożej kosztują regularne imprezy,ale daję radę. ![]() Z samych pustych butelek, wyżyć można. ![]() Ale akcyza mnie fqrwił@!!! ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
https://m.wirtualnemedia.pl/m/artykul/tvp-polskie-radio-rozglosnie-regionalne-rezerwa-budzetowa-podzial-abonament-rtv-rekompensata-2
Czy ktoś może to zdementować? ![]() |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT ![]() Czy ktoś może to potwierdzić? ![]() To straszne jak Donek nabrał wielkomiejskich. Potwierdzam kompromitacje. A to dobre jest ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT https://m.wirtualnemedia.pl/m/artykul/tvp-polskie-radio-rozglosnie-regionalne-rezerwa-budzetowa-podzial-abonament-rtv-rekompensata-2 Czy ktoś może to zdementować? ![]() Czyli jednak likwidacji nie będzie ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
No chyba nie będzie. Ale słyszałem gruby że dla was zwolenników uśmiechniętej Polski jest jakaś promka na Orlenie...
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
"Aborygen" chyba polewa Kierwińskiemu bo zamilkł coś na "majówce"
|
|
|
![]() |
|
![]() To był sabotaż. Redaktor Tomasz Piątek opisał ten mechanizm w swojej książce: Putin - mafia sołnecewska - Ordo Iuris - Macierewicz - Kaczyński ... ![]() |
|
|
![]() |
|
Dobrze że złodzieje z PiSu głosu się mają. Nadprogramowe zgony i brak dzietności. Pijaństwo i parltologia.
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
CYTAT Dobrze że złodzieje z PiSu głosu się mają. Nadprogramowe zgony i brak dzietności. Pijaństwo, komuna i patologia.
|
|
![]() |
|
Dzień dobry
|
|
![]() |
|
Dzień dobry
![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
O ktoś jeszcze ma problemy z nagłośnieniem?
![]() Nic dziwnego że Polska uśmiechnięta skoro wszyscy na bani... ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT O ktoś jeszcze ma problemy z nagłośnieniem? ![]() Nic dziwnego że Polska uśmiechnięta skoro wszyscy na bani... ![]() ![]() HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA............ POZAMIATAŁA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
![]() |
|
![]() Spójrzmy prawdzie w oczy:to był zamach... ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Czy ktoś może to potwierdzić? ![]() |
|
|
![]() |
|
Od lipca ma zostać wprowadzony podatek od sprzedaży używanych rzeczy w internecie?Czy ktoś to może potwierdzić?Ale mam hit.Będąc ostatnio na imprezie urodzinowej argumentowałem ciotce że chyba dobrze że obniżono wiek dla Was,kobiet z 67 na 60?,,A bo to lepiej?Nie mam co robić a tak to miałam zajęcie!Oczywiście ledwo chodzi i czeka na poważną operacje kręgosłupa.Ja zrozumiałem wasze myślenie.Nawet jak wiecie że nie macie racji to pieprzycie takie właśnie głupoty...
|
|