Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Stanowski - nowy idol pisiorów ![]() ![]() ![]() Skąd takie przekonanie? Oglądasz czasem jego programy czy w TVN'ie tak powiedzieli? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT Uśmiechnięta Polska w końcu zapukała do moich drzwi. Nie mogę jednoznacznie stwierdzić czy jestem usatysfakcjonowany... ![]() ![]() Pani ministra Henning-Kloska twierdziła że maksymalne podwyżki to 20 %. Porównując z fakturą z tego okresu w zeszłym roku mi wychodzi że około 40 % ... ![]() Czy jakiś racjonalny masochista otyły rowerzysta albo chociaż zwykły batman może to zdementować? ![]() Może przynajmniej odnalazły się "asystentki" naszego ryżego pana premiera? ![]() Masz to z prognozy czy realnego zużycia? A może to zdjęcie zajumane z internetu? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Dostałem to z centrali pis gruby...
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Dostałem to z centrali pis gruby... ![]() Czyli post z dupy oparty o brak wiedzy. Sprawdzałeś własny rachunek zanim wkleiłeś te brednie? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
To jest mój własny rachunek gruby...
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT To jest mój własny rachunek gruby... ![]() To prognoza czy na podstawie realnego zużycia? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Prognoza gruby...
![]() ![]() Czy generał Tygrys już planuje uderzenie odwetowe? Prawdopodobnie tak... ![]() Gruby ty taki dociekliwy jesteś, a nie wiesz przypadkiem gdzie się podziały "asystentki" naszego ryżego pana premiera? ![]() |
|
|
![]() |
|
Nie słyszałam żeby Donek się wściekł. Znowu was oszukali Anżej. Albo to obywatelski masochizm jak niektórzy z Jagodna się domyślili.
Czy ktoś może to potwierdzić ![]() ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() Nowoczesna edukacja seksualna. Jaka jest wasza opinia? ![]() Radość porównywalna do radości słuchania wypowiedzi rządu POKO. Nowoczesna jak Baśka Lewacka. Mam tez głębsze pytanie, dlaczego oni nam to robią (niewinnym dzieciom): a/ bo im pozwalamy b/ bo tak lubią c/ bo tak muszą d/ bo zamiast dzieci mogą mieć dziury w głowie e/ bo to dewiacja Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Dzień dobry
Przecież to mój proboszcz po godzinach i ministrant burmistrz. Obaj po mefedronie na paradzie równości w Dąbrowie Górniczej. Jak to ksiądz Rydzyk powiada "(...)któż nie ma pokus". Wzruszające. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Poprzebierana Dewiacja niczego nie usprawiedliwia ale jest przewrotnie sprytna przekonując ustami aktywistów: jest naturalnie normalna, zachęcając do spróbowania otwartości, nakolanników i obcowania ze sobą od najmłodszych lat. Olbrzymia większość ofiar pedofili i ich rodzin milczy, tylko dlatego nie możemy się z nią rozprawić. Ratuje ich głęboka krzywda i zażenowanie innych, cisza zamiast "pride".
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
![]() Czy ktoś może to potwierdzić? ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Brawo Donald. Brawo Niemcy. Brawo Polska.
***** PiS szkodników dywersantów wewnętrznych. To głupota kulturowa i bieda gospodarczo społeczna. Buda. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
I dla jego "asystentek" też brawo regresie. A przy okazji nie wiesz gdzie się podziały?
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Brawo Donald. Brawo Niemcy. Brawo Polska. ***** PiS szkodników dywersantów wewnętrznych. To głupota kulturowa i bieda gospodarczo społeczna. Buda. Totalna Buda Regresie ![]() ![]()
PS. Pobudzenie wśród lokalnych struktur POKOmuny. Obiecują następne konkrety: Miasto nie będzie się rozwijało ( z wyjątkiem istniejących post transformacyjnych establishmentów) żeby na Warszawfkę dla Lemingów starczyło. Pamiętacie te czasy gdy psy d.pami szczekały PO mieście z radości i z zadowolenia za najniższą krajową i ile to dla ucieczki młodzieży do metropolii osiągnęły? Takie to były jaja z mieszkańców i rozwojowe plany lokalnej elity. Przegnaliśmy to na wyborach ale rozlazło się po przysiółkach. Ledwo gawnojady i oszuści Donka opanowały koryto ( i jeszcze dziadom mało bo koryto juz zdążyli osuszyć do cna) a juz budzą się upiory polityki słusznie minionej transformacji ustrojowej z jej roszczeniami nadzwyczajnej kasty z minionej epoki. Pewnie opozycyjni radni wspólnie będą intonować dla ociężałych: Pomożecie w obozach za miskę ryziu bo mało pomogliście a bez Was ani rusz nie potrafimy konkurować. Miasto nie będzie nic robić, przyglądać się jak inni nam uciekają co przypomina powolny upadek PGR-ow. A tu trzeba jeszcze miliony "opalonych" wziąć na garnuszek, dać mieszkania, ZUS bo liberalno-lewicowa Ewropa boi się zamieszek jak w UK. Kacapy szmuglują przez Białoruś ile się da przy współpracy polskojęzycznych łże elit, Agnieszki Hojland i Szczura, barany! Pomożecie Ciemnogrodzianie Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() "Zdradzeni o świcie 3 - uśmiechnięta Polska". Ktoś oglądał? Warto? ![]() |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Prognoza gruby... ![]() ![]() Czy generał Tygrys już planuje uderzenie odwetowe? Prawdopodobnie tak... ![]() Gruby ty taki dociekliwy jesteś, a nie wiesz przypadkiem gdzie się podziały "asystentki" naszego ryżego pana premiera? ![]() Skoro to prognoza to właściwie post z dupy. Taki z ciebie właśnie propagandysta. Zapytaj kogoś kto nie rozlicza się na podstawie prognoz tylko na podstawie realnego zużycia, a wszystko będziesz wiedział i nie będziesz pisał jak zwykle głupot. A co mnie obchodzi donek i jego asystentki. Chcesz się tarzać w gównie to masz od tego kolegów i koleżankę. Ode mnie won. PS, z rachunkiem z prognozy dałeś dupy wystarczająco ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Skoro tak twierdzisz gruby to na pewno tak jest...
![]() Rozwiałeś wszystkie moje wątpliwości... ![]() Jak bym napisał że zużycie to pewnie by wyszło że więcej zapłaciłem bo więcej zużyłem, zgadłem gruby? ![]() |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
https://www.money.pl/gospodarka/mialo-byc-mniej-drewna-z-polski-do-chin-jest-wiecej-resort-tak-to-tlumaczy-7064595363953568a.html
https://www.fakt.pl/pieniadze/w-sejmie-w-tym-roku-wydali-miliony-na-nagrody-kto-dostal/f3783qr?utm_source=dlvr&utm_medium=social&utm_campaign=x_fakt Czy jakiś racjonalny masochista otyły rowerzysta albo chociaż zwykły batman może to zdementować? ![]() |
|
|
![]() |
|
Naświetlanie oszustów i zlodziei z POKO to najłatwiejszy sport pod Słońcem ale pomoc psychiatryczna Sepsie to wyzwanie nad wyzwaniami.
Rok temu, kiedy marszałkiem Sejmu była Elżbieta Witek, podległa jej kancelaria w ciągu pierwszych sześciu miesięcy 2023 r., przyznała tylko 57 premii. W sumie urzędnicy otrzymali 167,4 tys. zł. Jak przed rokiem informował "Fakt", nagrody nie trafiły ani do kierownictwa urzędu, ani do członków Prezydium Sejmu, w którym zasiadają marszałek i wicemarszałkowie izby niższej. Przeciętna wartość nagrody wyniosła wówczas 2936,69 zł brutto. Sprawdziliśmy, ile w tym roku wypłacono takich premii w Kancelarii Sejmu. Okazuje się, że kwota była o wiele większa. "W 2024 r. wypłacono 514 nagród na łączną kwotę brutto 3 mln 602 tys. zł" – tak na nasze pytania odpowiedziało Biuro Obsługi Medialnej. Średnia kwota brutto nagrody wyniosła 7 tys. zł. I jak rok temu, marszałek Sejmu, wicemarszałkowie, a także członkowie kierownictwa Kancelarii Sejmu takich ekstrapieniędzy w tym roku nie dostali – ustaliliśmy.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|