Dołączył: 20 Sie 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Od kilku dni próbuję się skontaktować z poradnią. Nagrany jest komunikat, że poradnia jest w trakcie reorganizacji i pod numerem stacjonarnym, pod który dzwonię będzie dokonywana rejestracja w poniedziałki i wtorki od 8 do 12. Dziś próbowałam kilka razy, ale po wysłuchaniu nagranego komunikatu o reorganizacji następuje automatyczne rozłączenie. Nikt nie podnosi słuchawki.
W nagranym komunikacie jest również podana informacja, że w sprawach pilnych można kontaktować się z numerem komórkowym (jest podany), m.in w poniedziałki od godz. 12. Próbowałam więc kilka razy, ale po wysłuchaniu kilku sygnałów połączenie zostaje odrzucone. Zatem jak można się zarejestrować w Poradni Zdrowia Psychicznego w Ambulatorium, skoro nikt nie odbiera żadnych telefonów? Czy może ktoś poradzić? Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
![]() |
|
Może masz źle numery?wpisz w Google przychodnia pod huta stalowa wola i tam będą numery do pzp na Kwiatkowskiego lub odwiedź osobiście rejestrację
|
|
|
![]() |
|
https://e-spzoz.eu/?q=specjalistyka/poradnia
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Może masz źle numery?wpisz w Google przychodnia pod huta stalowa wola i tam będą numery do pzp na Kwiatkowskiego lub odwiedź osobiście rejestrację Numery mam dobre, co potwierdza nagrany komunikat. Chyba rzeczywiście trzeba będzie wybrać się tam osobiście ![]() Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
![]() |
|
Zadzwon do ogolnej rejestracji do poradni.
Do POZ juz naprawili telefon - wprowadzili kolejke dzwoniaacych i odbieraja. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Zadzwon do ogolnej rejestracji do poradni. Do POZ juz naprawili telefon - wprowadzili kolejke dzwoniaacych i odbieraja. Ale mówisz o ogólnej rejestracji do Ambulatorium czy konkretnie do PZP? Jeśli o PZP to tam właśnie dzwonię, a po wysłuchaniu komunikatu o reorganizacji poradni, połączenie jest przerywane. Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
![]() |
|
Dziś zarejestrowałam się już bez problemów.
Temat do zamknięcia ![]() Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|