|
|
|
Od kilku dni próbuję się skontaktować z poradnią. Nagrany jest komunikat, że poradnia jest w trakcie reorganizacji i pod numerem stacjonarnym, pod który dzwonię będzie dokonywana rejestracja w poniedziałki i wtorki od 8 do 12. Dziś próbowałam kilka razy, ale po wysłuchaniu nagranego komunikatu o reorganizacji następuje automatyczne rozłączenie. Nikt nie podnosi słuchawki.
W nagranym komunikacie jest również podana informacja, że w sprawach pilnych można kontaktować się z numerem komórkowym (jest podany), m.in w poniedziałki od godz. 12. Próbowałam więc kilka razy, ale po wysłuchaniu kilku sygnałów połączenie zostaje odrzucone. Zatem jak można się zarejestrować w Poradni Zdrowia Psychicznego w Ambulatorium, skoro nikt nie odbiera żadnych telefonów? Czy może ktoś poradzić? Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
Może masz źle numery?wpisz w Google przychodnia pod huta stalowa wola i tam będą numery do pzp na Kwiatkowskiego lub odwiedź osobiście rejestrację
|
|
|
|
|
https://e-spzoz.eu/?q=specjalistyka/poradnia
|
|
|
|
|
CYTAT Może masz źle numery?wpisz w Google przychodnia pod huta stalowa wola i tam będą numery do pzp na Kwiatkowskiego lub odwiedź osobiście rejestrację Numery mam dobre, co potwierdza nagrany komunikat. Chyba rzeczywiście trzeba będzie wybrać się tam osobiście Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
Zadzwon do ogolnej rejestracji do poradni.
Do POZ juz naprawili telefon - wprowadzili kolejke dzwoniaacych i odbieraja. |
|
|
|
|
CYTAT Zadzwon do ogolnej rejestracji do poradni. Do POZ juz naprawili telefon - wprowadzili kolejke dzwoniaacych i odbieraja. Ale mówisz o ogólnej rejestracji do Ambulatorium czy konkretnie do PZP? Jeśli o PZP to tam właśnie dzwonię, a po wysłuchaniu komunikatu o reorganizacji poradni, połączenie jest przerywane. Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
Dziś zarejestrowałam się już bez problemów.
Temat do zamknięcia Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|