|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Mam nadzieje ze Konfa gdy wejdzie do koalicji rządzącej to wytłumaczy swoim wyborcom ze teraz już nie musza się bać o dochody i utrzymanie dzieci. Nadchodzi boom!!! . Wystarczy nie zabierać, a ludzie sobie poradzą. Tak nauczają post kolonialne kraje afrykańskie
PS. Plan B to wpuszczać nachodzących z Afryki i Azji. Czy Paryż jest wart dzisiaj mszy? Już nie,,, https://www.theguardian.com/world/2023/may/01/police-fire-teargas-on-may-day-protesters-in-cities-across-france Wasz plan bocie art800+ Jednym co rozmnozyliscie to ministrowie, urzędnicy i armię nierobów żerujacych na tym ukradniecie pracującym....janosiki pierd.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oj Dziadku, Drogi Dziadku. Skąd w Sztabie bezpartyjnych wolnościowców tyle agresji pozbawionej samodzielnego myślenia? Tak dobrze się zapowiadaliście z samodzielnym myśleniem i ciemnym ludem roszczeniowym a na końcu wyszło na to ze, real był dokładnie odwrotny do waszych słów,,,
Nie wytrzymiecie do mety wyborczej powiadam Wam bracia,, Cale klany Janosików siedzom w administracji, sadach, uczelniach, instytucjach od 50 lat, tylko o tym nie chcesz pamiętać, nie chcesz. Pogłówkuj samodzielnie. Sybaryci w togach się nie posuną zeby zrobic miejsce i jednocześnie chcą przemocowo wykluczyć nowo mianowanych Polaków. Rżną Naród na setki miliardów, na krwawicy zakłamania, miernocie i wyjącej niesprawiedliwości i nic tankistom i konstytutkom z nadania carycy i kanclerza nie zrobisz, masz klęczeć chamie i lizać ekran TVN z ***** Taki bystry i wolnościowy łeb a nie myśli tylko kopie i gryzie moje, moje, moje ihhha ihhha Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Oj Dziadku, Drogi Dziadku. Skąd w Sztabie bezpartyjnych wolnościowców tyle agresji pozbawionej samodzielnego myślenia? Tak dobrze się zapowiadaliście z samodzielnym myśleniem i ciemnym ludem roszczeniowym a na końcu wyszło na to ze, real był dokładnie odwrotny do waszych słów,,, Nie wytrzymiecie do mety wyborczej powiadam Wam bracia,, Cale klany Janosików siedzom w administracji, sadach, uczelniach, instytucjach od 50 lat, tylko o tym nie chcesz pamiętać, nie chcesz. Pogłówkuj samodzielnie. Sybaryci w togach się nie posuną zeby zrobic miejsce i jednocześnie chcą przemocowo wykluczyć nowo mianowanych Polaków. Rżną Naród na setki miliardów, na krwawicy zakłamania, miernocie i wyjącej niesprawiedliwości i nic tankistom i konstytutkom z nadania carycy i kanclerza nie zrobisz, masz klęczeć chamie i lizać ekran TVN z ***** Taki bystry i wolnościowy łeb a nie myśli tylko kopie i gryzie moje, moje, moje ihhha ihhha Mocne słowa o samodzielnym myśleniu osobnika wyznającego i cytującego tvp w sekcie którego przywódcą jest udokumentowany kłamca ciesączy się tytułem najbardziej zaufanego polityka Mielesz kilogramy spamu dostatczanego przez sztab którego nawet sam nie rozumiesz a na proste pytania nie potrafisz odpowiedzieć Ps Agresji szukaj u swojego operatora kabla od żelazka |
|
|
|
|
500+ / 800+ jak i inne tego typu gówna do całkowitej likwidacji
|
|
|
|
|
@virusik: niekoniecznie, problem nie jest w samych programach tylko w politykach wszystkich partii, którzy patrzą tylko na swój biznes i spłycają całą istotę "PROBLEMU" do swoich prywatnych animozji i sympatii.
swoją drogą ciekawe jaki skutek przyniesie waloryzacja... ja obstawiam, że za 2 do 3 lat, będzie niewielkie, ale zauważalne odbicie w liczbie urodzeń i pisiorki będą mogli odtrąbić sukces. Przyczyna takiego stanu rzeczy leży zupełnie gdzie indziej, ale co to przeszkadza, elektorat będzie miał powody do radości. |
|
|
|
|
Jak Pinokio z Kaczystą nadrukuja papierowych pieniedzy to te 800 plus podwyzszy inflacje i wszystko podrozeje wiecej jak ta podwyzka jest warta.Najlepiej obnizyc te 500 plus na 300 plus to ceny spadna i kazdemu bedzie sie oplacać.
|
|
|
|
|
A gdy Donek nadrukuje piniendzy?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT A gdy Donek nadrukuje piniendzy? Zasada ta sama jednak zdobywając głosy gospodarczych imbecyli powstrzyma złodziejstwo i bezkarność którą rodzi monopol partyjny PiSu. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Bezwzględnie cały socjal WON !
|
|
|
|
|
pis -po jedno zło.Rzadzili dlugow narobili i teraz przez te dlugi musimy wspierac Ukraine ,bo tak kazą ci co nam pożyczają kasę.
|
|
|
|
|
CYTAT pis -po jedno zło.Rzadzili dlugow narobili i teraz przez te dlugi musimy wspierac Ukraine ,bo tak kazą ci co nam pożyczają kasę. Jedno zło, ale pisowskiego zła już dość. Polska potrzebuje odmiany |
|
|
|
|
Tak kto nie siedzi godzinami przed telewizorem i nie slucha tej propagandy Pinokia i kaczysty to wie ile zła pis- iory narobili.PINOKIO OBIECUJE ZE PLACE BĘDĄ SZYBKO ROSLY c zyli inflacja jest i zwykly Kowalski zawsze bedzie zarabial mniej niz inflacja zabierze.Wszystkie dodatki niech sobie pis wsadzi i wyjedzie jak najdalej.
|
|