|
|
|
No to tak w skrócie:
LN zarobki 255 291,03zł + PGNIG 69 441,60zł (2021) KF (prezydent Rzeszowa) 250 235,07zł Tłuste koty |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A Ty co zrobiłeś, żeby choć tyle zarabiać?
|
|
|
|
|
CYTAT A Ty co zrobiłeś, żeby choć tyle zarabiać? najważniejsze że do tej sku#wiałej partii nie należy |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT A Ty co zrobiłeś, żeby choć tyle zarabiać? najważniejsze że do tej sku#wiałej partii nie należy dokładnie ! |
|
|
|
|
,,Kto nie pamięta historii,powinien ją przeżyć''...Co robiliście dzieci 81?W 89?W 92 4 czerwca?Bardzo miło że folksdojcz Donald uczcił kurews..e obalenie rządu Olszewskiego w taki sposób chociaż słowa o tym nie wspomniał
|
|
|
|
|
Te pieniadze śmierdzą ,bo nie sa uczciwie zarobione.Kto normalny zarabia wiecej jak 10 tys PLN.Ludzie nazywaja takich elita czosnkowa .Kwasniewskiego nazywali czerwona arystokracja.
|
|
|
|
|
CYTAT Te pieniadze śmierdzą ,bo nie sa uczciwie zarobione.Kto normalny zarabia wiecej jak 10 tys PLN.Ludzie nazywaja takich elita czosnkowa .Kwasniewskiego nazywali czerwona arystokracja. zobaczymy jak sie skończy kadencja i będzie audyt, ale nie taki od Ziutka i jego wujka ale z NIK. Co wtedy wyjdzie a najbardziej mnie interesuje zadłużenie bo szykuje się niezły kibel z budżetem Państwa za 2022 ( ponad 300 milardów poukrywane w różnych funduszach ) |
|
|
|
|
A gówno będzie jak zawsze, pogadają sobie chwilę o tym i tyle.
|
|
|
|
|
CYTAT Kto normalny zarabia wiecej jak 10 tys PLN. Ty tak serio? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Kto normalny zarabia wiecej jak 10 tys PLN. Tyle mogę mieć ,gdy się opierdalam. I to wtedy solidnie "lecę w kulki",bo zlecenia są ...ujowe. Ale zawsze solidnie robię i mam dobre recenzje. Jeśli "gdzieś tam"jestem,nie w domciu,a mam dostęp do netu,wychodzę na plus z kasą. Nawet gdy jestem w StW,nie oznacza,że płacą mi w PLN.A może AUD,USD czy EURasach lub frankach szwajcarskich? Na samochód zarobiłem na kursie rubla w 3 miechy.Czyli mozna. Debile myslą o "bitkoniach"i że na nich się zarabia.Niech sobie "konia zwalą",bo są wyr%uh@ni piramidą finansową. Wracając do pytania-Tak,jestem nienormalny,wręcz odjechany i popierdolony,ale nie mam nic wspólnego z poyebańc@mi, polityką czy religią. Czyli można mieć kasę,bo wystarczy myśleć. Chyba że mieszka sie np.w Szówsku i jest się bezrobem,leniem,tłumokiem. I roszczeniowcem,że nikt nie prosi go o podjęcie pracy. Z politykosqrwielom z Żoliborza,nie mam nic wspólnego. Tomciu-ogarnij dupsko. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Mieszkańcy się bogacą, miasto się rozwija to i prezydentowi się należy.
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
@ Progres |
|
|
|
|
Budżet wyraźnie urósł od czasów Szlęzaka.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
A o ile się zadłużył?Ja się cieszę,głównie z infrastruktury drogowej ale sam Lucek nic by nie zdziałał gdyby nie plecy u góry.Szlęzak,bardzo niepoprawny politycznie bo walił prawdę prosto z mostu radził sobie sam i jeszcze kolega Zaborowski(zastępca)zaczął kampanie pod siebie robić za Jego plecami.Możecie się śmiać ale gdyby Lucek i Shrek byli z jednej opcji to mielibyśmy duet marzeń w Urzędzie Miasta.
|
|