|
|
|
Chodzi mi głównie o działanie płatności w internecie w takich aplikacjach jak Tidal Apple Netflix
Mam swoją starą kartę pewnym banku i non stop mam problemy a dla innych zapłacić za Tidal lub Netflix to coś na co nie poświęcają uwagi a ja walczyłem z obsługą klienta itp itp i ciągle źle więc zmieniam bank |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karty wirtualne w Revolut?
|
|
|
|
|
CYTAT Karty wirtualne w Revolut? Działa gdy jest dobrze, ale jak masz jakiekolwiek problemy to nie ma placówki, nie ma nawet infolinii, wszystko załatwiasz przez czat, na który ludzie masowo narzekają. |
|
|
|
|
CYTAT Chodzi mi głównie o działanie płatności w internecie w takich aplikacjach jak Tidal Apple Netflix Mam swoją starą kartę pewnym banku i non stop mam problemy a dla innych zapłacić za Tidal lub Netflix to coś na co nie poświęcają uwagi a ja walczyłem z obsługą klienta itp itp i ciągle źle więc zmieniam bank Mam kartę w mBanku i płacę zarówno za subskrypcję (typu Netflix), jak i przez internet (w sklepach polskich i zagranicznych) i normalnie fizycznie, zbliżeniowe i przez telefon i nigdy nie miałem problemu. Znajomi mają konta w różnych bankach, ale nie słyszałem, żeby były jakieś problemy z płaceniem. W jakim banku masz konto/kartę, że masz problemy? |
|
|
|
|
wyborca racjonalista wysłałem priv nie chcę tu publicznie żadnej marki oceniać
CYTAT Mam kartę w mBanku ten oddział na Alejach Jana Pawła koło ING ? |
|
|
|
|
Niepotrzebny Ci żaden oddział, wszystko zrobisz zdalnie.
Mam tam konto od samego początku działalności mbanku i nigdy nie było żadnych problemów i w innych bankach też nie powinno być. Może masz coś niewłaściwie poustawiane w tej karcie (limity płatności dzienne, miesięczne, limity transakcji, może coś nieuzupełnione i dane się nie ściągają). Karta jest też przypięta do allegro i też zawsze samo "się płaci". To raczej nie problem banku, raczej użytkowo coś jest niedograne. CYTAT wyborca racjonalista wysłałem priv nie chcę tu publicznie żadnej marki oceniać
CYTAT Mam kartę w mBanku ten oddział na Alejach Jana Pawła koło ING ? |
|
|
|
|
CYTAT Niepotrzebny Ci żaden oddział, wszystko zrobisz zdalnie. Generalnie masz rację, do banku się praktycznie już nie chodzi, ale są sytuacje, gdy placówka jest potrzebna. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Mam kartę w mBanku ten oddział na Alejach Jana Pawła koło ING ? Tak. |
|
|
|
|
Rozumiem, że ktoś chce czy jest przyzwyczajony do korzystania z placówki, ale przy obecnej technologii w zasadzie po co ?
Nie byłem w placówce banku od 20 lat i naprawdę wszystko załatwiam zdalnie. Szkoda czasu. Karta przychodzi pocztą czy kurierem, dokumenty skanujesz, kontakt poprzez telefon, mejla czy czat. To nawet lepsze, bo "ślady" zostają - rozmowy nagrywane, zapis czatu zostaje... A to wbrew pozorom może się przydać jeśli coś trzeba udowodnić (a taką sytuację miałem i dzięki nagraniu odzyskałem kasę). CYTAT CYTAT Niepotrzebny Ci żaden oddział, wszystko zrobisz zdalnie. Generalnie masz rację, do banku się praktycznie już nie chodzi, ale są sytuacje, gdy placówka jest potrzebna. |
|
|
|
|
No tak
|
|