|
|
|
CYTAT Czy jest wyjazd ze Stalowej Woli? Stalowi Patrioci jakiś transport organizują, czy już Lucek nie dopłaca i upadło? Najwyżej wsiądę w pociąg 5:27 z Charzewic lub 7:09 z Centrum. Może tym razem wirusa nie złapię. Sprawa niepodległości Polski jest niezmienna. Dlaczego miałoby nie być transportu dla chętnych. Są pieniądze na władze to i są pieniądze na Niepodległą. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Czy jest wyjazd ze Stalowej Woli? Stalowi Patrioci jakiś transport organizują, czy już Lucek nie dopłaca i upadło? Najwyżej wsiądę w pociąg 5:27 z Charzewic lub 7:09 z Centrum. Może tym razem wirusa nie złapię. Sprawa niepodległości Polski jest niezmienna. Dlaczego miałoby nie być transportu dla chętnych. Są pieniądze na władze to i są pieniądze na Niepodległą. Ale ty wiesz czy zmyślasz? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 29 Cze 2013r. Skąd: rst rni snd tgb Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Pumeks? Wdf!?! |
|
|
|
|
Kostka brukowa i pisze się WTF
|
|
|
|
|
Obstawiam że władze miasta podadzą liczbę 50 tyś uczestników
|
|
|
|
|
CYTAT Brakuje rac i petard! I portretów Putina XD TRZEBA WYZWOLIĆ POLSKĘ SPOD BUTA POLAKÓW !!!!!111oneoneone XD |
|
|
|
|
Putin już przysłał swoich ludzi
|
|
|
|
|
Chcecie być landem superpaństwa UE czy niezależnym krajem ??
|
|
|
|
|
Polexit jest kwestią czasu. Zapiszcie sobie te słowa. Nie trzeba być politologiem, by prognozować jak się to będzie dalej układać. Nie nastąpi on zaraz, ale do 2030 roku tak.
|
|
|
|
|
Ale HIV i e2rds ja popieram wasz polexit możecie wypierdalać nawet dzisiaj
|
|
|
|
|
My jesteśmy u siebie. Was, okupantów stąd wywalimy.
|
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ale wam głupio lewaki że Marsz przebiega spokojnie a jednymi którzy chcieli to zmienić to lewicowi aktywisci
|
|
|
|
|
Marsz wasz ostatni
|
|
|
|
|
Jak można być aż tak głupim i nie rozumieć polityki? Właśnie o tym napisałem powyżej. Zgadza się, lewackie rządy pod naciskiem eurokołchozu zabronią tego i tamtego, narzucą to i owo i w związku z tym wszystkim, kolejne wybory wygrają partie, które nas z tego nowego ZSRR wyprowadzą. To proste jak budowa cepa i nie wiem, jak można tego nie rozumieć.
Teraz już oficjalnie pojawia się retoryka polexitu, nawet w TVP i PiS, kiedy jeszcze jakiś czas tego było to nie do pomyślenia. Dlatego czekamy na rozwój wydarzeń i skutki. |
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Marsz wasz ostatni Masz naprawdę zbyt wygórowane oczekiwania |
|
|
|
|
Mnie zawsze zastanawia, czemu te święta państwowe są zawsze takie depresyjne? Nawet pogoda dopasowuje się do atmosfery. Przecież 11 listopada niczym nie różni się od 1 listopada. Jak się ogląda programy okolicznościowe na temat tego święta, te przemówienia itd., to tylko się napić, albo wziąć psychotropa i iść spać. To samo dotyczy 3 maja i 15 sierpnia. Święta państwowe w innych krajach są jakieś takie wesołe, radosne, a tu smutek, depresja, atmosfera cmentarna.
|
|
|
|
|
Bo prawiczki muszą zawsze z kimś walczyć, mają wszędzie wrogów, czują zagrożenie więc jak mają robić święta na wesoło I jeszcze oczywiście musi być ksiądz
Ale to się zmieni i teraz będzie wesoło i na luzie |
|
|
|
|
Oj Madras Madras jeszcze dużo wody upłynie zanim wasze pedalskie środowisko będzie akceptowane. Teraz weź progresa i idźcie się razem bawić ale nie na naszych oczach.
|
|
|
|
|
Pomyliłem się o 10 tyś. Podali że było 40 tyś osób.
Teraz się zastanawiam jakim cudem na marszu Tuska było milion osób |
|
|
|
|
CYTAT Mnie zawsze zastanawia, czemu te święta państwowe są zawsze takie depresyjne? Nawet pogoda dopasowuje się do atmosfery. Przecież 11 listopada niczym nie różni się od 1 listopada. Jak się ogląda programy okolicznościowe na temat tego święta, te przemówienia itd., to tylko się napić, albo wziąć psychotropa i iść spać. To samo dotyczy 3 maja i 15 sierpnia. Święta państwowe w innych krajach są jakieś takie wesołe, radosne, a tu smutek, depresja, atmosfera cmentarna. Ło matko boska, czy ja dobrze widzę. HIV gada jak lewak. Dobrze się czujesz? Smuta i deprecha to esencja naszych prawoli-katoli. Oni potrafią świętować tylko narodowe klęski, męczeństwa i tragedie. I widzieć wszędzie wrogów. Ja bym Święto Niepodległosci przesunął na 15 lipca, rocznicę Bitwy pod Grunwaldem. Pogoda o niebo lepsza, moglibyśmy sobie odpalać fajerwerki przy grillu jak Amerykanie |
|
|
|
|
Nie jak lewak, tylko obiektywnie.
To się wszystko nie trzyma logicznej kupy, bo lewaki nienawidzą muzyki disco polo i ogólnie biesiady, którą lubią prawaki. A taka muzyka jest przeciwnością tego, co się "odgrywa" w święta narodowe, czyli depresyjne. Uważam, że jest jakiś błąd programowy w "menu" obchodów naszych świąt. Trzeba by wywalić te wszystkie cmentarno - wspominkowe mowy, muzykę, a świętować wesoło. Cmentarności wystarczy 1 listopada. 3 maja też jest przeważnie ładna pogoda, 15 sierpnia również. A depresja i wtedy jest. 1 maja nie ma depresji. W kościelne święta też nie ma depresji, z wyjątkiem 1 listopada, Wielkiego Piątku. Tu panuje jakaś schizofrenia. Jak można budować świadomość narodową i państwowość na cmentarnych obchodach? Pamiętam ze szkoły średniej na początku lat 90 tych, jak zmuszony byłem brać udział jako aktor w akademii szkolnej z okazji jakiegoś święta. Obowiązkowy ubiór - CZARNA KOSZULA. Dobór poezji na akademię był taki, że późnej trzeba było się czegoś napić lub wziąć substancję psychoakytwną. Jaka ma być Polska, jeśli młodym ludziom tak się niszczy psychikę? |
|
|
|
|
CYTAT Pamiętam ze szkoły średniej na początku lat 90 tych, jak zmuszony byłem brać udział jako aktor w akademii szkolnej z okazji jakiegoś święta. Obowiązkowy ubiór - CZARNA KOSZULA. Dobór poezji na akademię był taki, że późnej trzeba było się czegoś napić lub wziąć substancję psychoakytwną. Jaka ma być Polska, jeśli młodym ludziom tak się niszczy psychikę? I tu też się zgodzę. Niepotrzebnie i na siłę zmuszamy młodych do celebrowania naszych depresyjnych listopadowych świąt zmarłych. Nie ma sensu ciąganie dzieci na cmentarz. Powinniśmy przyjąć podejście z zachodu - dla młodych haloween, święto jesieni, zabawy i przebieranki. A dla dorosłych chwila refleksji o przemijaniu i wspomnienie bliskich którzy odeszli. To się nawzajem nie wyklucza. |
|
|
|
|
Widzieliście marsz lewicy ?? Wstyd na cały świat...
|
|