|
|
|
a mi wydaje sie ze chodzi o to ze na tyle kaplicy ktos duzymi literami napisal chwdp i JP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
no i bardzo słusznie !!!!!!
już niedługo będzie informacja że spalono bestjalsko tą "przybudówkę" na którą pędlowski przymknął oko !!!! jak coś to ja !!!!!!!! BURN YOUR LOCAL CHURCH |
|
|
|
|
Może jakiś wyznawca religii CHWDP zamieścił tam swój symbol religijny?
Panie Frankowski, trochę tolerancji dla religii, nie bądź pan komunistą. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Po co budować dla społeczeństwa coś czego Ono nie chce.Nikt nikogo na siłę nie uszczęśliwił i dlatego powinni zaprzestać tych wszystkich działań a społeczeństwo jak będzie chciało to i tak wybuduje kościół tak chociażby powstała parafia Matki Bożej Królowej Polski.Frankowski i Warchoł nie powinien walczyć o budowę kościoła bo przede wszystkim nie buduje za swoje tylko za pieniądze parafian i nie oni powinien decydować o takim przedsięwzięci takie jest moje zdanie.
Wyrażam wyłącznie prywatne poglądy, do czego mam prawo, zgodnie z art. 54 Konstytucji RP |
|
|
|
|
haha, adam1 bo to spoleczenstwo jest przypadkowe Czarna komuna i prawica wie lepiej co dla spoleczenstwa dobre, bo jest po studiach hahahaha
Samowola kosciolkowych siega zenitu. Przewyzsza gorliwoscia nawet komunistow na pochodach pierwszomajowych w latach 80tych XX wieku Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
a co to sa suplikacje co jego fluorescencja administrator diecezyji zarzadzil?? Aby nie jakies spiewy, bo mnie to zawodzenie katolikow przyprawia o mdlosci...
Immortal - All Shall Fall |
|
Dołączył: 17 Lip 2007r. Skąd: z czeskich filmów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Można by rzec – kto przy użyciu krzyża warcholstwem wojuje od warcholstwa ginie
ps Od powietrza, głodu, ognia i wojny, Wybaw nas Panie Jutro To Dziś Tyle Że Jutro |
|
Dołączył: 31 Sty 2009r. Skąd: z II irlandii ;-) Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Bog stworzyl ziemie i nic wam do tego co bedzie stalo na tym co nalezy do Niego ! Nie walczcie z Bogiem bo nie macie szans!Pan dal wam wolna wola i teraz wystawia was na probe a kto wytrwa przy nim do konca zostanie zbawiony !
Chcesz często widzieć w garnku dno głosuj na PO |
|
|
|
|
cudaki z PO, no i wlasnie wpisales sie do grona prorokow i tworcow swietych pism. Pytanie pozostaje czy wachales lub piles to samo co oni
Gwarantuje Ci, ze Pan ma w duszy ta i inne szopki wystawiane na jego czesc. Doceni tych, co wierza na prawde a nie na pokaz, zeby pochwalic sie sasiadom Nie potrzebuje swiatyn, a poczciwosci na codzien. Nie interesuje sie tez tym swiatem (ma wazniejsze sprawy na glowie dla nas nie do objecia, choc nie zdziwilbym sie, ze lubi browara , po to nam dal wolna wole. Wiec te wszystkie gowienka religijne to tylko szopka dla slabych duchem i pozbawionych wiary Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
amen
non serviam |
|
|
|
|
CudakizPO ma rację, Bóg stworzył ziemię, narkotyki, żłobek w meksyku se stworzył i te dzieci też stworzył, to je sobie może usmażyć i smaży i nic Wam do tego! Antychrysty zakichane, fuj
|
|
|
|
|
aMEN
Ataki rasistowskie są częścią życia w wielkim mieście. |
|
|
|
|
DLA MNIE KLECHA TO POTENCJALNY ZBOCZENIEC POWINNO SIE ICH KASTROWAĆ TO PRZYNAJMNIEJ BY CIENKO ŚPIEWALI.
//może być tak innych nie obrażał, i nie pisał CAPSLOCKIEM ! ? |
|
|
|
|
CYTAT DLA MNIE KLECHA TO POTENCJALNY ZBOCZENIEC POWINNO SIE ICH KASTROWAĆ TO PRZYNAJMNIEJ BY CIENKO ŚPIEWALI. tylko potencjalny zboczeniec może tak powiedzieć [IMG]http://img197.imageshack.us/img197/1930/photo1507fg0.gif[/IMG] |
|
|
|
|
tez nie lubie klechow, ale bez przesady z tym ze kazdy jest potencjalnym zboczencem
non serviam |
|
|
|
|
[cytat]DLA MNIE KLECHA TO POTENCJALNY ZBOCZENIEC POWINNO SIE ICH KASTROWAĆ TO PRZYNAJMNIEJ BY CIENKO ŚPIEWALI.
To czemu nie robisz nic w tym kierunku ? |
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT DLA MNIE KLECHA TO POTENCJALNY ZBOCZENIEC POWINNO SIE ICH KASTROWAĆ TO PRZYNAJMNIEJ BY CIENKO ŚPIEWALI. /--/.Nie lubie głopków co nie czytaja,a piszą Ten zwrot(ICH KASTROWAĆ TO PRZYNAJMNIEJ BY CIENKO ŚPIEWALI)wzbudził we mnie,nieoczekiwaną,niczym nie pohamowaną,wielką salwe smiechu.Zakładając,że masz troche oleju w głowie to będziesz wiedział o co chodzi. //spokojnie ... i-x |
|
|
|
|
CYTAT POWINNO SIE ICH KASTROWAĆ TO PRZYNAJMNIEJ BY CIENKO ŚPIEWALI. cytat z serii "zabili go i uciekł" [IMG]http://img197.imageshack.us/img197/1930/photo1507fg0.gif[/IMG] |
|
|
|
|
a po co kastrowac? Nie kazdy to zwyrol, choc sporo z nich ma dziwne sprawki na sumieniu.
Z kosciolem najlepiej ekonomicznie - nie chodz, nie dawaj na tace i skarz wszelkiego rodzaju 'uslugi sakralne' finansowane przez budzety samorzadowe i centralne Immortal - All Shall Fall |
|