|
|
|
mąż opatrznościowy, pewnie większość przełączyła na inny kanał, zrobiłem to samo jak zobaczyłem ten uśmiech
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Orędzie wp.pl
|
|
|
|
|
CYTAT mąż opatrznościowy, pewnie większość przełączyła na inny kanał, zrobiłem to samo jak zobaczyłem ten uśmiech Dla mnie bezcenna jest mina wyborców hołowni. Ale że jak to? przecierz oni głosowali na TRZECIĄ DROGĘ??? A tu ryj hyżego ruja...Numer z aktorem z TVN godny oskara. Wcześniej próbowali z Petru ale ukraina (czyt.USA) z aktorem u władzy im podsunęła pomysł i chwyciło. Sami by na to nie wpadli. |
|
|
|
|
Orędzia tuskacza nie słuchałem.
Nie chciało mi się. Z pewnością nie będę też słuchał bredni Anżeja. Jego życzeń. Nie będę patrzył na"rozbiegany"wzrok kogoś,komu wydaje się że jest prezydentem... O "kacorze",nie wspomnę czy jakimś kościelnym purpuracie. Z mojej strony-ZERO WYROZUMIAŁOŚCI I TOLERANCJI DLA GŁUPKÓW I DEBILI. Podejmując temat TVszczujni. Wg BBC,polska "TiViPisda"...pod rządami poprzedniej "władzy",Polska, w "Światowym Indeksie Wolności Prasy",spadła w rankingu z 18-go miejsca na 57.Brawo! PS.Papierzu wyraził zgodę na"błogosławieństwo związków jednopłciowych"... W Szówsku będzie wesele. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eee słabo to wygląda, Tusk bez czerwonej gęby i dorobionych rogów?
Za tvpis to ciekawiej wyglądało. Nie lubię słuchać polityków, a przynajmniej można było się pośmiać. Na pamiątkę czasów które przeminęły w tzw. telewizji publicznej |
|
|
|
|
Starsky
To Ci sie udało!!! Apage satanas. W Nowym Roku szczęścia w...kroku. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
@wyborca - koncert Lucjusza? Nie, nie nie idziemy. Jego pieśń już przeminęła - 15 października.
|
|
|
|
|
CYTAT @wyborca - koncert Lucjusza? Nie, nie nie idziemy. Jego pieśń już przeminęła - 15 października. Dzięki temu że Was nie było impreza się udała |
|
|
|
|
Nie jestem fanem takiej muzyki, ale koncert był super i każdy się świetnie bawił. Tylko to nie te czasy, kiedy DJ na scenie na żywo miksował piosenki. Obecnie puszcza się wcześniej przygotowany set.
Ktoś wie, ile C-Bool lub inny znany DJ bierze za taki występ? Tak mi się przypomniało. Największy festiwal rockowy w Polsce, pewnego razu organizatorzy postanowili połączyć rocka z EDM. Właśnie skończył grać Blind Guardian i w programie został jeszcze Jay Hardway. Wcześniej sprawdziłem na necie i spodobały się jego kompozycje, więc zostałem. Ale to nie był zwykły koncert, tylko wiksa jak w klubie. Połowa widowni w koszulce Iron Maiden, a jak wynieśli kogoś na fali, to gość nie wiedział, co się dzieje. |
|
|
|
|
CYTAT Nie jestem fanem takiej muzyki, ale koncert był super i każdy się świetnie bawił. Tylko to nie te czasy, kiedy DJ na scenie na żywo miksował piosenki. Obecnie puszcza się wcześniej przygotowany set. No racja. Dzisiaj DJ-ka polega na symulowaniu kręcenia pokrętłami, trzymaniu słuchawek przy uchu i gestykulowaniu, okazywaniu "swojej" wspaniałości, co się okazuje PLAGIATU. Dla mnie dzisiejsza DJ-ka to PLAGIAT !!!! Kidyś DJ MIKSOWAŁ!!!! TAK MIKSOWAŁ - co było słychać, szczególnie przy deckach GRAMOFONOWYCH. Dzisiaj to jedna wielka ściema. Wczoraj było inaczej, dlatego |
|
|
|
|
To kiedy następny koncert? Już nie mogę się doczekać.
|
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|