|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niech się żenią. Jako wolnościowiec nie mam nic przeciwko. Tylko bez adopcji dzieci.
|
|
|
|
|
Nie, upadek moralny Zachodu potwierdza moja diagnozę.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Dzień Dobry. Zaczynam twój komentarz od końca. Szacujesz, że takich związków będzie około 3 rocznie. Nie wiem, czy będziesz mógł adoptować dzieci,ale wspólne rozliczenie finansowe? Przecież nie masz Pedałciu żadnych dochodów. Nie pasują ci przepisy? Nie wymagaj zmian,albo się do nich dostosuj. Nikt nie zmusza ciebie "c.i.o.t.o",abyś to robił. Masz"rowera",to "pedałuj"na swój koszt. W twoim przypadku związek jednopłciowy to...jednoosobowy. Dbaj o swojego"konia"!!! Nie "bij"go częściej niż trzy razy dziennie,bo to podobno szkodzi.Nie znam się "na tym", ale uprzedzam... Nie wiem czy gdzieś tam doczytałeś,ale te związki mają by jednoosobowe czy jednopłciowe. Na koniec na"torcie-rodzynek". PAPIERZU WYDAŁ DEKRET/ROZPORZĄDZENIE, POZWALAJĄCE NA BŁOGOSŁAWIEŃSTWO PRZEZ KSIENDZUF, ZWIĄNZKÓF MAŁRZENSKIH JEDNOPŁCIOWYCH.!!! Brawo! Pedałuj! SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
W Polsce już teraz pewna liczba dzieci jest wychowywana przez takie pary. |
|
|
|
|
Zjawisko salami.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|